Bo og BoligNyheder

Guide: Få billigere mobilregning efter ferien

Ferie betyder for langt de fleste at koble af fra hverdagen og opleve noget nyt.

Men selvom mange gerne vil ligge telefonen og tabletten fra sig under ferien, så er elektronikken også så stor en del af hverdagen, at det kan være svært helt at ligge den væk. 

Mange har desværre også prøvet at få overraskende stor telefonregninger efter ferien, og vil du gerne undgå ubehagelige overraskelser, så har vi lavet en guide til dig her:

slå dataroaming, billigere telefonregning på ferien, ferie telefonregning, internet forbrug på ferien

Slå dataroaming fra på telefonen

Nr.1 før ferien er at huske og slå dataroaming fra. Slår du ikke dataroaming fra, vil din telefon automatisk begynde at opdatere e-mails og apps så snart du opretter forbindelse til et nyt netværk, hvilket du betaler for via din telefon regning. Gør det til en vane at så dataroaming fra før slår fly-tilstand til på din telefon. På din tablet kan du og så deaktivere automatiske opdateringer, hvilket også er en god idé inden ferien.

rejseapps, alanya rejse apps, alanya app, rejseapps tyrkiet

Rejse-apps

Inden din rejse kan du downloade nogle af de mange fantastiske og uundværlige rejseapps der er på markedet. Vi anbefaler Google maps, en valutaregner og en translater app som minimum.

Wifi-alanya

Opsøg gratis WiFi

I Alanya reklamere de fleste restauranter med gratis WiFi. Nogle steder står koden skrevet på et skilt, andre stedet skal du spørge efter en kode, men fælles for de fleste steder er at de ansatte gerne hjælper dig med at komme online, også selvom du kun køber en kop kaffe. Når du er på WIFI så er der mulighed for at tjek e-mailen,  eller kontakt vennerne derhjemme med Skype eller Viber!

facebook-skype-whatsapp

Foretag opkald via Whatsapp, skype eller facebook

At foretage opkald, samt modtage opkald i udlandet er super dyrt. Men i dag har langt de fleste Facebook, Whatsapp eller en bruger på skype, og når du på et gratis WIFI kan du foretage opkald online uden at betale for det. Der findes mange apps der kan foretage opkald, Tango og Viber er også apps du kan foretage opkald via, vil andre der har disse apps.

Alanya-youtube-video

Undgå at streame film og musik.

Når du rejser til Tyrkiet er det ikke en særlig god ide at streame musik eller film, men mindre du er på et gratis wifi. Vær sikker på at du er offline på alle dine apps, så du ikke streamer ubevidst, det kan koste dyrt hvis du for en kort stund glemmer, at du er i udlandet.

Alanya telefon, billigere telefonregning efter ferie, ferie telefon, tyrkiet telefon, undgå stor telefon regning efter ferien

Skift til et taletidskort

Hvis du skifter dit SIM-kort til et taletidskort inden du rejser, undgår du at få en uventet stor telefon regning når du kommer hjem. Der findes mange forskellige taletidskort, så undersøg markedet og find et der passer bedst til dig og dine behov.

Du kan naturligvis også benytte dig af en af de danske mobil abonnementer som tilbyder gratis internet i Tyrkiet.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.