Nyheder

Guide: Rejs alene til Alanya

Alanya er en fantastisk by lige meget om du er mand eller kvinde, høj eller lav, bleg eller solbrændt.

Mange frygter det at rejse alene, og finder det tabubelagt at rejse alene. Det er dog mange år siden tabuet forsvandt, for der bliver nemlig solgt singlerejser som aldrig før.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Alanya er en by der byder alle sine gæster velkommende, og bestemt en af de bedste byer i verden til at rejse alene i. Hvis man gerne på ferie til Alanya, uden en medrejsende så har vi samlet en håndfuld gode råd til rejsen.

Cooks club alanya, hotel alanya, sunprime hotel alanya, sunpark hotel, strande i alanya, alanya strande, beach clubs alanya, Cooks club strans, hotel alanya, restaurant alanya

Find et hotel der passer til dig og din personlighed

Alanya byder på alle former for hoteller, og når du booker din singlerejse er det naturligvis vigtigt at overveje, hvilken type hotel du gerne vil bo på.

Er man f.eks til fred og ro, så hold dig fra familiehoteller. Gider du ikke bekymre dig om at finde dine måltider, så vælg et all inclusiv hotel. Vil du gerne gå i byen, så overvej et hotel tæt på byen og vil du gerne være tæt på andre danskere, så husk at kigge efter et hotel, hvor danske rejseselskaber sælger rejser til eller hvor personalet er dansk.

Alanyas-havn-oplevelser

Planlæg din ferie og hvad du vil lave

Ferie skal naturligvis føles som ferie, og derfor bør kalenderen ikke være fyldt hver dag. Men vil man gerne opleve noget er det også en god ide at planlægge det før rejsen eller i begyndelsen er ferien.

Hvis du gerne vil på udflugt med andre danskere anbefaler Alanya.Dk at du kigger på Eurodans spændende udflugtsprogram.

tyrkisk parlør, tyrkisk dansk, lær tyrkisk, tyrkisk turist parlør, parlør til tyrkiet

Flirt eller fred

Nogle rejser til Alanya for at få fred og ro i sindet, mens andre gerne vil ud og flirte.

Hvis du gerne vil have fred og ikke har hotel med all inclusiv, skal du opsøge rolige restauranter typisk med tjenere over 25 år. Vi kan her anbefale Rawza, Mini Mutfat, En Vie Beach, Flash, Dinner, Destino, La viva Destino, EV, Seven. Er du kvinde og ikke på udkig efter en flirt er det vigtigt, at du siger høfligt fra, for tyrkiske tjener sætter sig ofte ved gæsterne, uden at spørge om lov først.

Er du som kvinde på udkig efter en flirt, så er Alanya det tætteste man kommer på et tag-selv bord, og mange tyrkiske mænd har gjort det til en helt livstil at forføre og være sammen med turist kvinder. Er du derimod mand, så er det næsten muligt at finde lokale kvinder, der på samme måde som mændene er villige efter få timer. Det er dog ikke muligt som mand at få en hyggelig ferieflirt.

Husk at Alanya er en aktiv turistdestination, hvor kønssygedomme spredes hurtigt, og det er derfor vigtigt at beskytte sig ordenligt og ansvarligt.

Rejseforsikring, Rejseforsikring, Rejseforsikring til tyrkiet, Rejseforsikring til alanya, Aportek, syg i alanya, døgnapotek alanya, ezcane alanya, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien,

Husk rejseforsikringen

Hver fjerde tror fejlagtigt, at det gule og blå EU-sygesikringskort dækker rejser til Tyrkiet. Når man rejser alene, skal man også selv huske alle de nødvendige ting til rejsen, og her er rejseforsikringen meget vigtig at huske, så man er ordentligt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Har du ikke allerede en rejseforsikring så køb en hos:

Tjenestetorvet forsikringer

Findforsikring.dk

familie-tyrkisk

Husk at oplyse nogen om, hvordan andre får fat i din familie eller venner

Når man rejser forventer man ikke noget går galt, men går noget alligevel galt, er det vigtigt at nogle omkring dig ved, hvordan de skal få fat på dine venner eller familie hjemme i Danmark. Den nemmeste løsning er at give oplysninger til hotel personalet.

Har du flere gode råd til at rejse alene, er du velkommen til at skrive en kommentar i feltet nedenfor.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.