NyhederNyt fra Alanya

Interview: Tonje fra Oslove Ink

Norske Tonje åbnede i 2018 en tatovør i Alanya med navnet Oslove Ink.

I forbindelse med Hello Alanya og Alanya.dks magasin udgivelse i maj 2018 interviewed vi Tonje. Interviewet har vi nu valgt at lægge online, så alle vores online læsere også kan få glæde af de mange gode råd om tatoveringer på ferien og hvad du skal huske, hvis du gerne vil have lavet en tatovering i Alanya.

Oslove, tatoo alanya, alanya tatovering, oslove tatovering i alanya, er det sikkert at få tatovering i alanya, tatovering på ferien, gode råd til tatoveringer i Alanya

Hvorfor valgte du Alanya?
I 2012 besluttede jeg at tage på en ferie til Tyrkiet. Jeg havde arbejdet meget hårdt i en periode i Norge. Da jeg var i Alanya, følte jeg mig så afslappet. Jeg har aldrig følt det før. Så jeg besluttede at flytte hertil. Jeg pakkede mine ting, da jeg var hjemme igen, tog mine hunde med og flyttede hertil.

Hvorfor åbnede du en tatoveringssalon?
Efter at have boet her i nogle år, begyndte jeg at arbejde nogle forskellige steder. Jeg endte i et par forskellige tatoveringssalons. Efter nogle år havde jeg lært en del og besluttede mig for at afslutte mine andre forretningsaftaler og åbne min egen salon.

Hvad er specielt ved at have en tattoo?
At have en tatovering handler om kunst. Det er det første vi skal huske. Tatoveringer har ikke længere det mørke og hårde kerne billede som før. Desuden bliver er tatoveringer blevet mere socialt accepterede end tidligere. En tatovering kan være et udtryk for dit liv, f.eks. noget personligt om din familie. Eller en tatovering kan være noget, der beskriver din personlighed.

Hvad er vigtigt at huske på, når du får lavet en tatovering?
Først: Valg af den rigtige kunstner. Tjek deres portefølje. Tjek deres sociale mediers portefølje. Tal klart med din designer om, hvad du ønsker, og sørg for at han eller hun forstår.

For det andet: Lad ingen designer eller kunstner, gøre hvad de kan lide på din krop. Men lyt venligst til deres råd. Højst sandsynligt har de arbejdet i mange år, så de kan give nogle praktiske forslag. Men husk at du er ejer og er chef over din krop.

For det tredje: Kunst har ingen pris. Gå ikke til en tatovør kun fordi det er billigt. Husk tatoveringen vil være hos dig som et evigt minde. Og at få dækket nogle billige, dårlige arbejdsopgaver, kan det hurtigt komme til at koste dig dobbeltpris senere hen.

Og sidst men ikke mindst: Kontroller, at salonen du går til er steril og har gode rengøringsrutiner. Vi taler om en lille operation på din hud, der beskæftiger sig med blod. Du skal sørge for at du er i gode hænder!

Oslove, tatoo alanya, alanya tatovering, oslove tatovering i alanya, er det sikkert at få tatovering i alanya, tatovering på ferien, gode råd til tatoveringer i Alanya, tonje alanya, tonje oslove

Hvorfor skulle vi vælge Osloveink?
Vi giver alle vores kunder den samme høje kvalitet. Vi laver brugerdefinerede tatoveringsdesigns gratis. Vi designer hovedsageligt frihånd på din hud, eller vi vil vise designet på din hud på computeren.

Du kan se på skærmen, hvordan tatoveringen vil se ud på dig. Vi har kunstnere specialiseret i forskellige tatoveringsstilarter, så de kan udføre din drømmetatovering.

Vi er det eneste firma her i Alanya, der følger de hygiejniske regler fra NTU (Norwegian Tattoo Union) i Norge. Og vi har også en salon i Norge og partnersaloner i Sverige og Danmark. Vores konventionspriser fra flere steder i Europa viser vores engagement i kvalitet.

Vil du vide mere om Oslove Ink? Kontakt dem her:

Facebook: @osloveink

Instagram: osloveink

Telefon: +90 544 629 20 25

Hjemmeside: www.osloveink.com

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.