NyhederNyt fra Alanya

Masser af direkte fly fra Aalborg til Alanya i 2018

Direkte fly fra Aalborg til Alanya bliver igen en mulighed i 2018!

Hele 2017 har direkte flyvninger fra Aalborg til Alanya været efterspurgt af mange jyder og nordjyder og derfor kommer de nye ruter som godt nyt for rigtig mange.

I 2017 havde mange fly og rejseselskaber valgt at lukke ned for Aalborg – Alanya ruten, men nu er et nyt år begyndt og det ser ud til at mange flyselskaber og rejseselskaber har rettet sig efter den store efterspørgsel og i 2018 igen har sat fly ind på Aalborg – Alanya ruten.

fly kompensation, regler om fly kompensation, hjælp til fly kompensation, gratis hjælp fly kompensation, hvordan får man fly kompensation, forsinket fly penge tilgode, reglerne ved forsinket fly, regler ved aflyst fly, få penge af flyselsakbet

I forår og sommeren 2018 vil der til stor glæde få mange jyder og nordjyder være hele 6 rejselskaber, der har direkte flyvninger fra Aalborg til enten Antalya eller Gazipasa. Et af disse rejseselskaber er Sunweb, der er det rejseselskab med flest flyvninger om ugen.

Sunweb har hele tre ugentlige afgange til Gazipasa lufthavn, som ligger små 45 minutters kørsel fra Alanya. Deres første fly starter søndag den 25.03.2018. I løbet af maj og juni begynder Sunweb også med afgange om tirsdagen og om onsdagen. Se deres fly her.

Et andet rejseselskab der også åbner op for deres direkte flyvninger til Alanya igen i 2018 er Suncharter. De vil fra maj have en direkte afgang hver lørdag fra Aalborg til Antalya Lufthavn. Se deres fly her. Suncharter vender i 2018 også tilbage til Alanya som charterselskab.

Ligesom Sunweb og Suncharter åbner Sunexpress også op få direkte fly i 2018. Sunexpress vil hver søndag fra maj have et direkte rutefly fra Aalborg til Antalya.

Startour, Spies og Detur vil fra maj og juni også have direkte direkte flyvninger fra Aalborg til Antalya eller Gazipasa.

Alle disse nye direkte flyvninger mellem Aalborg og Alanya glæder de mange jyder og nordjyder, som nu ikke længere behøver at køre hele vejen til Billund, for at komme på ferie til Alanya med direkte fly.

Med denne fremgang i flyvninger fra Aalborg kan vi også kun håbe på, at der vil komme mange flere direkte flyvninger fra de øvrige danske lufthavne i den nærmeste fremtid.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.