COVID-19NyhederNyt fra Alanya

Nye corona restriktioner træder i kraft kl 00.00

De stigende tal i Tyrkiet har nu gjort, at den tyrkiske regering har lavet nye corona restriktioner.

Restriktionerne træder i kraft i aften kl 00.00 (9/9 2020) og gælder hele Tyrkiet. Overholdes reglerne ikke, at vil der blive uddelt en bøde på mellem 900 – 3.150 TL pr. person.

De nye restriktioner er som følger

Borgere og turister er forpligtet til at bære masker uden undtagelse i alle områder i Tyrkiet. Dette betyder blandt andet i offentlige områder, gader, parker, haver, picnic områder, strande, køretøjer til offentlig transport, arbejdspladser, fabrikker osv. Ophold i private hjem er undtaget.

Restaurant, cafeér m.m må ikke spille musik eller have underholdning efter kl 00.00. Det er fortsat tilladt at servere mad og drikke efter kl 00.00.

Dolmus busserne, Bybussen alanya, bus ruter alanya, bysusserne i alanya, busplan alanya, busserne i alanya

Restriktioner for transportkøretøjer

Alle passagerer på offentlige transport skal sidde ned og når bussens sæder er fyldt, vil der ikke blive lukket flere ind i bussen, før der igen er sæder fri.

Det har været obligatorisk at bære masker og have desinfektionsmidler i alle transportkøretøjer, inklusive private køretøjer. Der kan ligesom i ved de øvrige restriktioner gives en bøde til dem, der ikke overholder reglerne.

Håndhævelse af reglerne

De nødvendige beslutninger truffet af guvernøren / distriktsguvernørerne inden for rammerne af de ovennævnte punkter vil blive taget hurtigst muligt i overensstemmelse med artikel 27 og 72 i den generelle hygiejnelov.

Nødvendige retssager vil blive indledt inden for anvendelsesområdet for artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende etablering af administrative handlinger i overensstemmelse med de relevante artikler i den almindelige hygiejnelov og den kriminelle adfærd hos dem, der ikke overholder de trufne beslutninger.

Kilde til tekster: www.cumhuriyet.com.tr/haber/icislerinden-yeni-genelge-kafeterya-ve-restoranlarda-muzik-yasaklandi-her-yerde-maske-takmak-zorunlu-1764415

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.