Nyt fra Alanya

Alanyaspor ligger NR. 1 i den tyrkiske superliga

Der var fest i alle Alanyas gader da det lokale fodboldhold i maj 2016 spillede sig ind i den tyrkiske superliga.

Dengang var det stort for første gang at være en del af den tyrkiske superliga.

Mange var overbevidst om at lokal klubben hurtigt ville ryge ud af superligaen igen, men det skete heldigvis ikke. I den første del af 2019 lå Alanyaspor flot i den midten del af superligaen, indtil i går, hvor det utænkelige stedet.

Alanyaspor, alanya forboldhold, tyrkisk superliga, superliga tyrkiet, alanyaspor tyrkisk superliga, fodbold i tyrkiet, tyrkisk fodbold, tyrkiske fodboldhold, alanya spor alanya fodbold, kampe i alanya, fodboldkampe i Alanya

Alanyaspor ligger NR. 1 i den tyrkiske superliga

Efter en sejre på 3-2 mod Yeni Matalyaspor i weekenden fik Alanyaspor den umulige første plads, som for mindre en 3 år siden virkede som en umulig drøm.

Det betyder også at Alanyaspor ligger over de tyrkiske favorit klubber Beşiktaş, Fenerbahçe og superfavoritten Galatasaray.

Galatasaray er den mest succesrige tyrkiske fodboldklub i historien. Hjemme har de vundet 21 Super Liga-titler, 17 tyrkiske cups og 15 tyrkiske Super Cups.

Alanyaspor, alanya forboldhold, tyrkisk superliga, superliga tyrkiet, alanyaspor tyrkisk superliga, fodbold i tyrkiet, tyrkisk fodbold, tyrkiske fodboldhold, alanya spor alanya fodbold, kampe i alanya, fodboldkampe i Alanya

Første pladsen kan blive en kort fornøjelse

Alanyaspors første plads kan blive en kort fornøjelse, for allerede den 15 september 2019 skal der spilles hjemmebane kamp mod superligaen nr. 2 Fenerbahçe på Bahçeşehır Okkuları stadium i øvre Oba. Se på google maps her.

Kampen forventes udsolgt, hvilket er almindeligt når superligaens største klubber spiller i Tyrkiet.

Passolig, Alanya passolig, tyrkisk superliga, alanyaspor, alanyaspor kampe,

Sådan kan du komme til tyrkisk superliga kamp

For at kunne være tilskuer til en fodboldkamp i den tyrkiske superliga, inklusiv alle Alanyaspor kampe, kræver det at man får lavet et Passolig kort inden kamp start.

Et Passolig kort et personligt og kortet er en sikkerhedsforanstaltning som blandt andet hjælper med at dokumenterer, hvem der er til stede til kampen og hvor de sidder på stadium.

For at købe billetter til en kamp skal du oplyse Passolig nummer og/eller tyrkisk TC nummer på alle, du ønsker at købe billetter til.

Læs mere om hvordan du lavet et passolig her.

International supportgruppe for Alanyaspor

Alanyaspor er ligesom Alanya by heldige med at have et stort antal internationale fans.

De internationale Alanyaspor fans har sammen lavet en gruppe som hedder Alanyaspor International Supporters Club. Sammen tager de internationale fans på station for at støtte den lokale klub når der spilles kampe. Alanyaspor International Supporters Club er også behjælpelige med at købe biletter til kampene.

Læs mere om Alanyaspor International Supporters Club på facebook.

alanya spor, alanya spor superliga, alanya spor kampe, fodboldkampe i alanya, alanya internationale supporters
De to glade grundlæggere af Alanyaspor International Supporter Club, Katrine Jacobsen og Reidun Isebakke.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Alanyaspor
  • Alanyaspor kampe
  • Alanyaspor fodboldkampe
  • Tyrkisk superliga
  • Superligaen i Tyrkiet
  • Fodboldkampe i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.