DecemberFestivallerNyt fra Alanya

NYHED: Alanyas Julemarked bliver 2 dage i 2019

I år afholdes Alanyas julemarked for 10. gang

De første 9 år har julemarkedet kun været afholdt en dag, men i 2019 bliver julemarkedet to dage.

Alanyas Udlændinge Udvalg (Alanyas Foreigners Committee) blev der mandag diskuteret muligheden for at udvide julemarkedet med en ekstra dag.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Tirsdag blev udvidelsen godkendt af Alanyas borgmester Adem Murat YÜCEL og julemarkedet ano 2019 kommer nu officielt til at vare to dage i stedet for en dag.

julemarked 2018, 2018 julemarked, alanya jul, jule i tyrkiet, fakta om alanya, alanya fakta, event i alanya, begivenheder i alanya, alanya begivenheder,

Datoen for julemarkedet 2019 også fastsat

Det er efterhånden en fast tradition at julemarkedet bliver afholdt den anden søndag i december måned.

Med udvidelsen med en ekstra dag, betyder det at i 2019 kommer der til at være julemarkedet i Alanya D. 7 og 8 december på havnen i Alanya. Traditionen tro kommer der til at være boder med mad, julepunkt og dekorationer til hjemmet samt forskellige frivillige organisationer, herunder Alanyas Foreigners Committee.

Pengene fra salget af boderne til julemarkedet går til velgørende formål. Der er blandt andet tidligere blevet indkøbt kørestolsopladere for pengene fra julemarkedet.

julemarked, julemarked 2015, 2015 julemarked, alanya julemarked 2015, julemarked alanya, alanya dk, dk alanya

Derfor bliver julemarkedet udviddet med en ekstra dag

Det er Alanyas Foreigners Committee der i samarbejde med Alanya kommune arrangere julemarkedet for 10. gang.

I 2018 var julemarkedet ramt af store regnbuer, hvilket gjorde besøgstallet tallet i løbet af dagen svingende rigtig meget og mange boder stod tilbage med vare, som de ikke havde nået at sælge. Læs mere om julemarkedet 2018 her.

Det er også et ønske der virksomhederne, at julemarkedet bliver, der på tyrkisk er kendt som “Noel Bazar” bliver udviddet.

Den ekstra dag på julemarkedet betyder at der er mere tid at sælge vare i, samt at besøgende får mulighed for at opleve julemarkedet, selvom dårligt vejr skulle opstå i løbet af julemarkedet.

julemarked 2017, julemarked 2017, alanya noel bazaar 2016, alanya noel bazaar 2016, christmas bazar alanya,

Udvidelse kræver øget sikkerhed og mere planlægning

Det er ikke uden problemer at julemarkedet bliver udvidet med en ekstra dag.

Det kommer blandt andet til at stille krav til sikkerheden af boderne efter julemarkedet lukker lørdag aften og indtil søndag morgen. Den opgaver arbejder Alanya kommune allerede på at løse.

Sidste års store regnskyl midt i julemarkedets åbningstider betyder også at der er blevet stillet nye krav til tagene på boderne, så de bedre kan modstå regn og at regn igennem taget dermed ikke kommer til at ødelægge eventuelle vare som sælges i boderne.Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.