AlanyasporKultur

Guide: Sådan laver du Passolig til Alayaspor´s kampe

Alanyaspor er Alanyas professionelle fodboldt hold, som siden maj 2016 har været i den tyrkiske superliga.

For at kunne være tilskuer til en fodboldkamp i den tyrkiske superliga, inklusiv alle Alanyaspor kampe, kræver det at man får lavet et Passolig kort inden kampen.

Når Alanyaspor spiller på hjemmebane, så spilles kampene på Bahçeşehır Okkuları stadium i øvre Oba. Se på google maps her.

Alanyaspors stadium er IKKE det nær stranden i Cikcilli, mellem White and White beach og Dinner restuarant, som mange fejlagtigt tror det er.

Kortet skal kun laves en gang

Et Passolig kort et personligt og skal kun laves en gang.

Kortet er en sikkerhedsforanstaltning som blandt andet hjælper med at dokumenterer, hvem der er til stede til kampen og hvor de sidder på stadium.

For at købe billetter til en kamp skal du oplyse Passolig nummer og/eller tyrkisk TC nummer på alle, du ønsker at købe billetter til.

alanya superliga, superliga alanya, alanyaspor, alanyas fodboldklub

Hvis du gerne vil opleve en tyrkisk superliga kamp, så har Alanya.Dk her samlet en guide til, hvordan du laver dit personlige Passolig i Alanya.

Sådan laver du et Passolig:

– Du skal medbringe pasfoto og dit pas.

– Du kan enten få lavet dit Passolig i lugen ved siden af Alanyaspor butikken i centrum, få meter fra Atatürk statuen (Læs mere om butikken her), eller oppe ved stadium.

Når du opretter kortet skal du også oplyse din adresse og dit telefonnummer.

Kontant betales der 23,50 tl for kortet. De tager ikke mod kreditkort.

Når Passolig kortet er opretter får du det med, med det samme. Du kan i samme omgang købe billetter til den næste kamp. Husk du skal bruge Passolig informationer eller TC nummer på ALLE der købes billetter til.

Passolig, Alanya passolig, tyrkisk superliga, alanyaspor, alanyaspor kampe,
Chefredaktør og Alanya.dks ejer Tea´s nye Passolig kort.
Praktisk information til oprettelse af Passolig:

Åbningstider på Passolig kontoret i Alanya centrum: 08.00-12.00 og 13.00-18.00

Adresse:

Historien om Alanyaspor

I maj 2016 kom Alanyaspor i den tyrkiske superliga for første gang.

Alanyaspor blev grundlagt tilbage i 1948. Klubbens farver er orange og grøn og de spiller deres hjemmekampe i Alanya Oba Stadium, hvor der er plads til 15.000 tilskuere.

Læs også: Oplev tyrkisk kultur igennem fodbold

I 2016 gjorde Alanyaspor byens sportselskere stolte ved for første gang nogensinde at kvalificere sig til den tyrkiske superliga. Det blev fejret i alle Alanyas gader. Se billederne her. Den afgørende kamp blev spillet mod Trabzonspor på Alanyaspors hjemmebane, Alanya Oba Stadium, hvor de vandt kampen 3-0. Målene blev scoret af Emre Akbaba (48 min.), Guerrier (63 min.) og Sefa Yılmaz (90+1 min). Efter klubben rykkede op i superligaen, blev der stillede krav om at der blev lagt varme i banen på stationen. Ironisk når man tager i betragt at temperaturen næsten aldrig kommer under frysepunktet i Alanya.

Alanyaspor har gennem tiden heddet Alanya Kalespor, Kale Gençlikspor, Alanya Kale Gençlikspor og har haft farver i både blå og hvid, og rød og hvid. I 1982 blev navnet ændret til Alanyaspor og fik farverne orange og grøn.

Alanyaspor fodboldklubben har også en international supporter klub under navnet Alanyaspor International Supporters Club. Læs historien om Alanyaspor International Supporters Club her.

Liga deltagelse:

Superliga: 2016-2017-2018-2019

1. liga: 1989-1997, 2014-2016

2. liga: 1984-1989, 1997-2001, 2004-2014

3. liga: 2001-2004

Praktisk information:

Alanyaspor hjemmeside: www.alanyaspor.org.tr
Alanyaspor Facebook: Alanyaspor
Pagina supporters club Facebook: Alanyaspor International Supporter Club

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.