Alanya.Dk serviceBo og BoligTyrkisk-forsikring

Sygeforsikring (godkendt til opholdstilladelse)

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en tyrkisk sygeforsikring


Bor du fast i Alanya, eller opholder du sig meget her, så bør du se på en tyrkisk sygeforsikring, som kan forsikre dig hvis du skulle få brug for læge- eller hospitals hjælp. 

VIGTIG NOTE: Hverken det gule- eller blå sygesikringsbevis er gyldigt i Tyrkiet. 

Forsikringsjunglen i Tyrkiet er svært at gennemskue, og for mange en uoverskuelig proces, og her vil vi gerne gøre det nemt for DIG. Alt kommunikaiton foregår på dansk og vi arbejder kun sammen med de bedste tyrkiske forsikringsselskaber, som blandt andet kan give dig din forsikringspolice på engelsk.

Sygeforsikring til opholdstilladelse i Tyrkiet. 

Når du søger opholdstilladelse i Tyrkiet, så er et af kravene at du har en gyldig sygeforsikring i hele perioden du søger opholdstilladelse. Der er også specifikke regler til hvad og hvordan forsikringen skal dække. Vi opretter KUN tyrkiske sygeforsikringer, som dækker efter alle de gældende regler, og derfor kan du bruge altid bruge sygeforsikringer fra os til at søge opholdstilladelse i Tyrkiet med.

Som noget nyt kan vi også oprette sygeforsikringer til 2 år, som er det maksimale mængde tid der kan søges opholdstilladelse til. Ønsker du en sygeforsikring til 2 år skal du forberede dig på at du også skal udfylde en skriftlig ansøgning.

Udfyld nedstående formular for få et uforpligtende forsirkingstilbud. 

Er du i tvivl om hvordan du udfylder formularen, eller har du nogle spørgsmål, så skriv til os på info@alanyadk.dk

[wpforms id=”5572″]
Alanya.Dk hjælper udelukkende med at oprette og aktivere forsikringerne, ved skader samt deltaljeret uddybelse af forsikringerne skal Generali sigorta kontaktes direkte via telefonnummeret oplyst på forsikringen. 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.