Ferie tipsNyt fra AlanyaShopping i Alanya

Pelikan: Shopping i Alanyas gamle bazar

For mange er shopping i Alanya en vigtig del af ferien.

For skandinaver er priserne i Alanya meget fordelagtige og man kan få rigtig meget for pengene når man handler i Alanya.

Der er særligt to kategorier, som mange turister i Alanya tager på shopping efter: Kopi varer og flotte souvenirs.

Hvis du også er typen der elsker at shoppe fake designer T-shirts, sejt tøj til ungerne, vandpiber og flot dekoration til hjemmet, så er denne artikel for dig! Vi har besøgt Pelikan Shop og Pelikan Souvenir, som denne artikel er skrevet i et sponsoreret samarbejde med.

Både Pelikan Shop og Pelikan Souvenir ligger i det der kalder “den gamle bazar” i Alanya, som er butiks området nær Alanyas havn og bargaden. Som navnene måske indikere, så er Pelikan Shop og Pelikan Sourvenir forbundet, mellem en større søskende flok.

Pelikan Shop Alanya

Pelikan shop åbnede i 2008, men familien bag forretningen har arbejdet i turismen siden 1987.

I butikken finder du søskende parret Ilyas (bror) og Gülistan (søster). De snakker begge godt engelsk. Samlet i butikken kan personalet snakke engelsk, tysk, tyrkisk, kurdisk og kommunikere udmærket på svensk/dansk.

Den store tøjbutik får nye varer hver dag, og hvis de ikke har den vare du søger, så er de behjælpelige med at skaffe den.

Deres sortiment indeholder alt fra vinterjakker, t-shirts, shorts, skjorter, sweatshirts, jeans, badetøj, sommerkjoler, børnetøj og fodbold trøjer. Og alle slags fodbold trøjer kan skaffes.

Læs også >> Så længe kan solcremen holde sig

Bestil via telefonen

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Alanya, så kan du også handle online via deres instagram eller via facetime, hvor engelsktalende personale viser dig butikkens varer. De sender til hele verden og betaling kan ske med online betaling, f.eks Western Union eller transfer til dansk bank.

Pelikan tøjbutikken er en butik, som kan pralle med at have mange gamle kunder som handler hos dem år efter år. De mener selv, at det er deres gode priser og venlige service, som gør folk kommer tilbage igen og igen.

Glade og tilfredse kunder er vigtige for Pelikan shop og som kunde er man altid velkommen til at komme tilbage med en vare, hvis den ikke lever op til foreningerne.

Butikken lover også at alle der hilsner fra Alanya.Dk når de handler får lidt ekstra med hjem når de shopper.

Pelikan shop har åben hver dag fra 08.30 til 03.00. De tager i mod alle former for kreditkort og valutaer og omregner efter den dagsaktuelle kurs.

Praktisk information om Pelikan Shop Alanya

Instagram: pelikanshopalanya

Telefonnummer: +905458079326 (facetime og Whatsapp)

Adresse: Şekerhane, Terzi Yaşar Sk., 07400 Alanya/Antalya (Gaden ved siden af Simge Jewellery)

Pelikan Souvenir

På samme gade som Pelikan Shop ligger Pelikan Souvenir, som også går under det tyrkiske navn Pelikan Hediye, som betyder “Pelikan Gaver”.

Butikken drives af brødrene Nuri og Fırat og åbnede i 2008.

Butikken åbner hver dag kl 08.30 og lukker igen ved 03.00 tiden. Fra gaden kan det være svart at se, men butikken består faktisk af 2 etager og 2. salen er meget stor og fyldt med spændende varer.

Butikken sælger et bredt udvalg af souvenirs, pyntegenstande, indretning, tørklæder samt et lille udvalg af tøj.

Du kan også købe et stort udvalg af forskellige tyrkiske te produkter og turkish delight, som er traditionel tyrkisk slik. Og brødrene er generøse med smagsprøver på både te og turkish delight.

Pelikan Souvenir har de samme grundværdiger som deres partner butik: Tilfredse kunder er det vigtigste. Kundeservice og gode priser er en selvfølge.

Instagram: pelikanshopalanya

Telefonnummer: +90543 535 9305 (facetime og Whatsapp)

Adresse: Çarşı mah. Doruk ışhanı 3/a, 07400 Alanya/Antalya (Gaden ved siden af Simge Jewellery)

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Pelikan shop Alanya
  • Alanya Pelikan butik
  • Shopping i Alanya
  • Alanays gamle bazar
  • Bazar shopping i Alanya
  • Fake tøj Alanya
  • Kopivarer Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.