Nyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Restaurantanmeldelse: Origin Mezze og Fiskerestaurant

Restaurant Origin er en eksklusiv spisested, der ligger som en del af Day One Resort.

Origin tilbyder en spektakulær beliggenhed ud til havet med en fortryllende udsigt til borgen.

Restauranten har specialiseret sig i mezze og fiskeretter, og er på mange måder en moderne fortolkning af de traditionelle tyrkiske Meyhane restauranter, som er kendt som stederne tyrkerne tager til for at nyde Raki og fiskeretter mens der spilles tyrkisk livemusik. På Origin er indretningen moderne med rolig musik og 20+ forskellige raki flasker i baren.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Origin, som inviterede os til at besøge dem og smage deres mad.

200 forskellige mezze retter

Mezze er en traditionel tyrkisk spise, der består af en række små retter, der serveres som forretter eller som en del af en større madoplevelse. De er sammenlignelig med tapas konceptet fra Spanien.

På Origin har de omkring 50 mezze retter frisklavet, som kan ses i deres display. Mezze retterne bliver løbende skiftet ud og i alt har stedet 200 forskellige opskrifter på mezze retter.

En varm velkomst

Vi ankommer til Origin som solen begynder at gå ned og vi får en plads, så vi kan nyde hele udsigten mens vi kigger menuen igennem. Personalet vejlede os igennem menuen. Vi fortalte dem hvad vi kunne lide og lod derefter tjeneren vælge seks mezze retter og en salat til os som forret.

Vi fik en salat med avokado og rødbeder sammen med mezze retter som blandt andet bestod af varm hummus, muslinger, blæksprutte, marineret fisk og gulerods tzatziki. Det serveres sammen med varmt hjemmebagt brød og grønne oliven.

Fiskeretterne er en af restaurantens hovedattraktioner. Fra friske grillet fisk til grillet skaldyr. Vi bestiller grillet laks og blæksprutte med grillet grønsager.

Portionerne er store og vi nyder dem i kombination med vores mezze retter.

Restaurant Origin byder også på et omfattende udvalg af drikkevarer, herunder tyrkisk Raki, lokale vine, forfriskende cocktails og en bred vifte af alkoholfrie drikkevarer, der supplerer madoplevelsen. Vi bestiller 2 glas hvidvin, som vi nyder til vores mad.

Efter maden bliver vi tilbudt en kop tyrkisk tea. Mørket falder på og mange af restaurantens gæster, inklusiv os, bevæger sig op på Privée, for at nyde en drink og en nat med live Dj og fest under åben himmel.

Besøg Origin Restaurant

Origin Restaurant ligger som en del af Day One Resort og Privée i Cumhuriyet. Stedet åbnede i starten af året og er allerede blevet en meget populær restaurant blandt både lokale og turister.

Indretningen er stilfuld med masser af smukke detaljer og stedet har både indendørs og udendørs siddepladser, så man kan besøge stedet hele året rundt.

Uanset om du er en foodie på udkig efter en kulinarisk oplevelse eller bare ønsker at nyde en god middag med en fantastisk udsigt, er Restaurant Origin det ideelle valg. Deres fokus på kvalitet, autentiske smage og enestående service gør det til et must-visit-sted i Alanya.

Praktisk information om Origin Restaurant

Telefon: +90 539 412 70 99

Hjemmeside: www.dayoneresort.com

Instagram: origin.restaurant

Åbningstider: Hver dag fra 09.00 – 24.00

Origin adresse: Cumhuriyet, Ahmet Tokuş Blv. No:100, 07425 Alanya/Antalya

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Origin restaurant
  • Bedste fiskerestauranter i Alanya
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Moderne restauranter i Alanya
  • Fiske spisesteder i Alanya
  • Alanya strand restaurant
  • Day One Resort
  • Restauranter på Alanyas strand

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.