Nyt fra Alanya

Guide til køb af smykker i Alanya

Tyrkerne er kendt over hele verden for deres kvalitets håndværk indenfor smykker.

Derfor er det en rigtig god ide at handle guld, sølv og diamanter i Tyrkiet.

At omdanne ædelmetallerne guld, rødguld, hvidguld og sølv til smukke halskæder, armbånd, ringe og øreringe er en kunstart, som de tyrkiske guldsmede mestrer til perfektion.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med smykke forretningen Golden Eye. Find deres kontakt oplysninger nederst på siden.

Derfor skal du købe smykker i Alanya

I Tyrkiet er kvaliteten af ​​guld og diamanter meget høj. Hos alle professionelle smykkeforhandlere kan du få certifikat på dine indkøbte ædelstene.

Priserne på smykker er, sammenlignet med Skandinavien, meget billigere i Tyrkiet på grund af de lave skatter på guld og diamanter. Også de lave lønomkostninger der er ved at lave smykker i Tyrkiet, gør at kvalitets smykker kan købes til en brøkdel af, hvad de ville koste i Danmark, Norge eller Sverige.

I Alanya er der mange professionelle smykkeforretninger, som f.eks Golden Eye, som lægger på hovedgaden i Alanya. Golden Eye Jewellery har personale, der taler forskellige sprog, har en stor viden om smykker samt giver fremragende service. Butikken har netop fejret 23 års jubilæum.

Få dine smykkedrømme opfyldt hos Golden Eye

Hvis du ønsker at designe dine egne smykker, så er Alanya også den helt rigtige feriedestination. Smykkeforretninger som Golden Eye har en guldsmed, der arbejder fast sammen med dem og du kan derfor få dit design leveret på få dage.

Den perfekte mulighed for at blive ejere af for eksempel unikke vielsesringe eller måske en halskæde med dit navn i guld og diamanter!

Golden Eye tilbyder også muligheden for at købe dine gamle smykker, når du vil køber nye smykker samt pudsning af dine gamle smykker.

Praktisk information om Golden Eye Jewellery Alanya

Telefon: +90 242 512 05 21

Website: www.goldeneyejewellery.net

Facebook: Golden Eye Jewellery Alanya

Instagram: goldeneyejewellery

Adresse: Şekerhane, Atatürk Blv. No:7 D:B, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Smykkeforretninger i Alanya
  • Juwelier Butik i Alanya
  • Guld smykker i Tyrkiet
  • Tyrkiet køb smykker
  • Tyrkisk gold
  • Design dine egne smykker i Alanya
  • Bedste smykkeforretning i Alanya
  • Guide til køb af smykker i udlandet

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.