Nyt fra Alanya

Sofias danske rideskole i Alanya

I februar i år åbnede Alanyas første danskejet rideskole.

Det er danske Sofia Ergün, som står bag den nye store smukke rideskole, som ligger i rolige omgivelser i Alanyas bjerge.

IMG_7189
Den store gård ligger i fantastiske omgivelser.

Rideskolen har 10 heste og ponyer, hvoraf 2 af dem er blevet transporteret til Alanya fra Danmark af Sofia selv og hendes far.

En rideskole i Alanya bliver til

Sofia flyttede for 11 år siden til Alanya, for at være sammen med hendes tyrkiske kæreste Yücel, som arbejder som advokat.

I dag har parret en datter på 7 år og en søn på 4 år samt flere større og mindre virksomheder i Alanya. Drømmen om en rideskole kommer fra Sofias egen personlige kærlighed til heste, og efter at have fundet den danske ridelære Anne Qvistgaard blev drømmen til virkelighed. Rideskolen fik navnet Cavallo ranch & riding club.

Cavallo-horse
Stedets nyeste hest er kun nogle dage gammel.

Efter kun 3 måneder i Alanya, og ved kun at reklamere på Facebook, har rideskolen allerede 16 elever, som får undervisning.

De voksne elever får ene undervisning på 1 time ad gangen, mens børnene kan, hvis forældrene ønsker det, kan komme på hold, med op til 3 ad gangen. Indtil nu er der dog kun børnehold på max. 2 elever.

Anna Qvistgaards rideundervisning foregår hovedsagligt på engelsk, men efter 3 måneder i Alanya har Anne allerede lært flere af ride-udtrykkene på tyrkisk. Der er naturligvis også mulighed for at få undervisning på dansk.

Ikke en turist attraktion

Rideskolen i Alanya er ikke påtænkt turister, men i stedet fastboende og tyrkere som ønsker at lære at ride.

Udover professionel rideundervisning af Anne, så tilbyder Cavallo også opstaldning for private af deres heste. Hestestaldene er bygget med masser af plads, så hestene frit kan bevæge sig, når de er indendørs.

IMG_7181
Der er ingen tvivl om, at Sofia er en dyreelsker.

Udover heste er der også kaniner, høns, geder, og hunde på den store smukke gård i Alanya.

Praktisk information for Cavallo Ranch rideskole i Alanya

Facebook: Cavallo ranch & riding club.

Telefon: +90 532 635 6361

Adresse:

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.