Annoncørbetalt indholdNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Spis vegetariske retter på LOST in Alanya

Er du på udkig efter vegetarisk mad i Alanya? 

Vi har været forbi LOST in Alanya, som er en unik restaurant beliggende i hjertet af Alanya, og til dagligt omtales som LOST.

Hos LOST er det muligt at nyde velsmagende vegetariske retter. Restauranten har et flot udvalg af vegetariske retter på menuen, der er skabt med samme kærlighed som deres øvrige retter. Her er både noget for vegetarer og dem, der ønsker at prøve noget nyt. 

Selvom Lost in Alanya ikke promovere sig på at være en vegetarisk restaurant i Alanya, så har deres menukort alligevel meget at byde på når det kommer til retter uden kød og fisk.

Vi har i samarbejde med LOST in Alanya lavet denne artikel, som har fokus på deres vegetariske menuer.

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse

Book bord i god tid

Da LOST, er en meget populær restaurant, som næsten har fuldt booket hver aften, er det en god idé at booke bord på forhånd, så du er sikret et bord. Til frokost er det heldigvis ikke noget problem at få et bord og både til frokost og om aftenen er det det samme menukort, som man kan vælge retter fra.

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse, hyggelige restauranter i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya restaurant, Hasan fra EV

Vores besøg hos LOST 

Vi har været på besøg hos LOST for at få en smag af deres lækre udvalg af vegetarretter på menuen. På menukortet kan du blandt andet finde 6 vegetariske forretter, 2 vegatariske salater og 5 vegatariske pizzaer.

Vi startede vores besøg med at spise Mixed Mezze Platter, uden pølse, til forret.

Retten blev serveret frisk, smagfuld og i små lækre varierende portioner, bestående af soltørrede tomater, hummus, tyrkisk ost, tzatziki med gulerod tzatziki med agurk, aubergine med yoghurt og chilisauce, små mozzarella oste og små oliven. Det hele bliver serveret med ristet brød med krydderurter og retten kan sagtens deles mellem 3-4 personer.

Derefter bestilte vi deres Hummus og Falafel, Pizza Primevera og Cannelloni.

Hummus og Falafel 

Deres Hummus og Falafel  blev serveret med en stor frisk salat med hummus, husets dressing og lavasbrød. Hvis den skal være vegansk kan man bestille den uden dressing, hvilket også fremgår tydeligt af menukortet. Hummus og Falafel er derfor den eneste ret som er markeret til også at kunne være vegansk.

Pizza Primevera med masser af personlighed

Pizza Primevera er en af de 5 vegetariske pizzaer som er på menukortet.

Denne lækre tyndbundede vegetariske pizza bestod af gedeost, spinat, mozzarella og karamelliseret løg. Selvom gedeost vil skræmme mange, er den utrolig mild, smagfuld og der er nok ikke hvad mange vil forbinde med gedeost, hvis de ikke havde læst det i menukortet først. Pizzaen har en lækker smagskontrast mellem spinat og de karamelliserede løg.

Cannelloni (Vegetarisk lasagne)

Denne ret var bestemt dagens favorit, og bestod af en smagfuld kombination af spinat med ricotta ost, bechamelsauce, tomatsauce og pastaplader. Næsten som en lækker cremet lasagne, bare i vegetarisk udgave. Selvom retten ser lille ud, er det en mættende portion. 

Dessert som alle kan spise

Som slutning på et lækkert måltid, valgte vi deres blødende chokoladekage som dessert. Her strømmede der lækkert flydende chokolade ud, så snart vi satte skeen i. Retten blev serveret med vaniljeis til og skøn dessert at nyde på en varm sommerdag i Alanya.

Blødende chokoladekage med vanilje is er en dessert der er svær at sige nej til.
Praktisk information om Lost in Alanya

Telefon: +90 545 511 07 71

Facebook: Lost in Alanya

Instagram: lostinalanya

Lost in Alanya adresse: Şekerhane, Tevfikiye Cd. No:4, 07400 Alanya/Antalya

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Vegetarmad Alanya
  • Vegetariske retter Alanya
  • Mad i Alanya
  • Vegetarmad i Tyrkiet
  • Vegetar Alanya
  • Lost in Alanya
  • Lost Alanya
  • Restaurent Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.