Ferie tipsNyheder

Gode råd til at undgå solskoldning og få en pæn kulør

Når solen står højest på på himlen, er vigtig at følge nogle simple og gode råd for at undgå solskoldning.

Vi gennemgår i denne guide, hvordan du kan undgå at blive solskoldet på din ferie, samt hvordan du får den helt rigtige brune kulør, som passer til din påklædning.

Gode råd mod solskoldning:

– Hold dig i skyggen imellem 12-16, hvor solen er stærkest og husk at drikke rigelig med vand i løbet af dagen.

– Brug gode solbriller med sikker solbeskyttelse i glassene.

– Benyt lyst og løsthængende tøj, til at beskytte hunden. Husk alle former for tøj er bedre end ingenting til at beskytte mod solen. Du kan f.eks tage en let og luftig kimono fra Hunkemöller (reklamelink) over din tanktop, så dine skuldre ikke bliver udsat for konstant sol.

– Dæk dit hoved til med f.eks. en hat eller en kasket og dit badetøj med en tynd badekåbe (reklamelink)

– Skyer og støv i luften spreder sollyset. Du kan derfor godt blive solskoldet på en overskyet dag.

Læs også >> 10 rigtige og forkerte myter om solcreme

-Vær opmærksom på at visse typer medicin (bl.a. tetracyklin, vanddrivende medicin, beroligende medicin) kan øge din risiko for at blive solskoldet fordi medicinen indeholder stoffer, som gør at huden absorberer flere af solens stråler. Disse ‘fotosensitivitets reaktioner’ kan også forårsages af visse typer af svangerskabsforebyggende piller. Er man i tvivl bør man spørge lægen til råds om hvilke piller der kræver forsigtighed ved solbadning.

– Brug solcreme, og tilføj nyt i løbet af dagen og efter badning.

– Hver opmærksom på, at børn kræver mere solbeskyttelse end voksne, fordi deres hud er lysere og tyndere.

– Hver opmærksom på, at du stadig kan blive solbrændt i havet og poolen. Selvom vandet køler dig ned, er solen stadig på huden.

– Opsøg læge hvis huden er meget rød og gør ondt.

Hver opmærksom på….

Der kan være forskel på faktoren på en dansk og en tyrkisk solcreme.

Når du smøre dig ind, så skal du bruge ca. en stor håndfuld creme, svarende til 30-40 g, til at smører hele kroppen ind med. Det er vigtigt at sørge for at huden er mættet for at opnå den rigtige beskyttelse. Læs flere råd hos netpatient eller Sundhed.dk.

Sådan får du en brun kulør, uden skøre striber.

Der er ikke noget galt i at have smart badetøj eller en lækker bikini på, når man solbader på stranden eller ved poolen.

Men alt for mange kvinder glemmer, at badetøjs linjer, er den som bliver synlige efter du har fået kulør. Det betyder at har din bikini en masse moderigtige snore eller linjer, så bliver de linjer altså meget synlige, efter du har solbadet og når du igen iføre dig en t-shirts eller sommerkjole.

Hvis du er på udkig efter en bikini, som følger de samme linjer som din bh, så tjek Hunkemöllers webshop (reklamelink). De har et stort udvalg af bikinier til alle størrelser.

Kan solcremen blive for gammel?, alanya, er solcrenem blevet for gammmel, kan solcreme blive for gammelt, alanya dk, palm beach alanya, suncharter, primo tours, ferie, ferie i alanya, guide til alanya, guide til tyrkiet, solcreme, gode råd til solcreme, myter om solcreme, alanya, alt om alanya, alanya dk, fakta om alanya

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.