Vidar Bergum har udgivet endnu en norsk kogebog med tyrkisk mad
I 2018 udkom Vidar Bergums første kogebog; Hummus og granateple.
Den første kogebog, som er skrevet på norsk, havde fokus på tyrkiske- og mellemøstlige retter. Kogebogen blev en stor succes og derfor har Vidar nu udgiver endnu en kogebog i samme tema.
Den nye kogebog et spækket med nye opskrifter, måde de traditionelle og nyfortolkninger. Selvom bogen er skrevet på norsk, så er sproget letlæselig og man kan som både dansker og svensker med lethed læse retterne.
Den nye kogebog er en flot opfølgning
Titlen på din nye kogebog er Aubergine og tahini. Den nye kogebog er ligesom den første spækket med farverige billeder, som er taget af Bahar Kitapcı og opskrifter skrevet af Vidar Bergun.
I bogen finder du detaljeret guides til hvordan maden laves, og hvor den stammer fra. Bogen er inddelt i forskellige kategorierne som f.eks Fra morgen af, varme tallerkner, bagte herligheder og noget sødt til kaffen.
Ved hver opskrift er der en detaljeret fortælling, med f.eks historien bag retten eller hvordan retten/ingredienserne bedst laves til opskriften.
Fortællingerne gør kogebogen spændende og meget interessant læsning, selv når man ikke er i køkkenet. De mange gode tekster giver læseren mulighed for at forstå, hvad de spiser og hvorfor det bliver spist.
Allerede nummer 2 på den norske bestseller liste
Den nye kogebog får med stor sandsynlighed ligeså stor succes som den første kogebog fik.
Kogebogen Aubergine og tahini ligger nemlig allerede på nummer 2 på den norske bestseller liste. Den første kogebog Hummus og granateple havde også fået en plads som nummer 10 på top 10 listen, selvom det er 2 år siden kogebogen udkom.
Alanya.Dk har set kogebogen, og vi elsker den
Alanya.Dk har forud for denne artikel modtaget et digitalt eksemplar af den nye kogebog Aubergine og tahini.
Vi er faste følgere af Vidars madblog etkjokken.com og ligesom hans blog, er vi store fans af den nye kogebog.
Kogebogen er en flot opfølgning til den første kogebog, som vi også har stående i køkkenet på vores kontor. Selvom kogebøgerne begge er på norsk, så er opskrifterne nemme at følge og billederne giver et klart indtryk af, hvordan hver opskrift gerne skal ende med at se ud.
Manden bag ”Aubergine og tahini”.
Vidar er efterhånden et anerkendt ansigt i Norge, og han har blandt andet deltaget i flere tv-programmer, herunder God Morgen Norge, som kok.
Kogebogen og hjemmesiden etkjokken.com er begge også spækket med smukke billeder, detaljeret beskrivelser og skønne tyrkiske opskrifter.
Vidar har ikke selv tyrkiske rødder, men han har, ligesom mange andre, forelsket sig i det tyrkiske køkken.
Vidar har en fortid som finansanalytiker i London, hvor han havde stor succes. I dag er London skiftet ud med Istanbul, og arbejdet som finansanalytiker er skiftet ud med en karriere som prisbelønnet madblogger og kogebogsforfatter.
Se Vidar Bergum madblog Et kjøkken i Istanbul i Istanbul har.