Alanya.Dk serviceTyrkisk-forsikring

Dask forsikring – Tyrkisk jordskælvsforsikring

Hvis du ejer en bolig i Alanya, så er det obligatorisk, at du skal tegne en Dask forsikring.

En Dask forsikring er en jordskælvsforsikring, som dækker i Tyrkiet.

En DASK er den eneste forsikring i Tyrkiet, der dækker ved jordskælvsskader. En almindelige indboforsikring dækker andre former for skader på lejligheden, som f.eks. brand, indbrud, lynnedslag m.m men ikke skader ved jordskælv.

Tyrkiet er et land med mange jordskælv og derfor er det også rigtigt at tegne forsikringen. Selvom der er et krav fra regeringens side om at alle bolig ejere skal tegne en Dask forsikring, så er det langt fra alle boligejere, der gør det. Hvis uheldet er ude og dit hjem bliver skadet i et jordskælv, så er det KUN en dask forsikring, som kan dække dine skader.

En dask jordskælvsforsikring koster mellem 35-100 TL om året, hvilket er utrolig billigt sammenlignet med, hvor meget den dækker i tilfælde af jordskælv.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en Dask forsikring, så udfyld formularen.

HUSK at vælge DASK i oversigten, hvis du KUN ønsker en pris på en DASK forsikring.

  Hos Alanya.Dk kan vi hjælpe med alle typer af tyrkiske forsikringer. Vi laver alle vores forsikringer i samarbejde med professionelle tyrkiske forsikringsselskab.

  HUSK: Det er vigtigt at forsikre sig mod jordskælv, da Tyrkiet ligger mellem flere tektoniske plader, der fører til hyppige jordskælv i hele landet, dog nogle områder oftere end andre.

  AlaAlanya.Dk hjælper udelukkende med at oprette og aktivere forsikringerne, ved skader samt deltaljeret uddybelse af forsikringerne skal forsikringsselskabet kontaktes direkte via telefonnummeret oplyst på forsikringen. Husk at læse din forsikringspolice grundigt igennem, så du ved, hvordan du er dækket, hvis uheldet er ude. Sørg for at have en printet version af din forsikring liggende i din bolig.

  Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

  Denne artikel omhandler:

  • Forsikringer i Alanya
  • Jordskælvsforsikring i Alanya
  • Dask forsikring i Tyrkiet
  • Dask forsikring i Alanya
  • Forsikringer i Tyrkiet
  • Jordskælvsforsikring
  • Forsikringer på boliger i Tyrkiet
  • Tyrkiske forsikringer

  error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.