Alanya.Dk serviceTyrkisk-forsikring

Indboforsikring i Tyrkiet

Forsikre dit hjem i Alanya med en indboforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude.

Hos Alanya.Dk kan vi hjælpe med alle former for tyrkiske forsikringer, heriblandt tyrkisk indboforsikirnger.

Vi laver alle forsikringerne laves i samarbejde med vores professionelle tyrkiske forsikringsselskab, som overholder alle tyrkiske regler. Som udgangspunkt benytter vi Generali sigorta, som er et af Tyrkiets største forsikringsselskaber og som er et internationalt anerkendt forsikringsselskab. Kontakt os via mail for mere information om vores tyrkiske forsikringsselskab.

Om en tyrkisk indboforsikring

Den tyrkisk indboforsikring dækker skader på møbler, selve lejligheden, samt indbrud. En indboforsikring dækker dit indbo, såsom møbler, billeder og kunstgenstande. Hvis der sker skade på dem f.eks i forbindelse med en oversvømmelse, brand eller indbrud i boligen kan forsikringen benyttes.

Prisen på en tyrkisk indboforsikring afhænger af størrelsen på din bolig og værdien af indbo i din bolig. Husk at give de rigtige oplysninger, så du bliver forsikret korrekt.

Uforpligtende tilbud på en tyrkisk indboforsikring

Alanya.Dks mission er at gøre livet i Alanya nemmere, så derfor tilbyder vi et GRATIS og uforpligtende tilbud på en indboforsikring. Alt kommunikation foregår på dansk og elektronisk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en indboforsikring, så udfyld denne formular.

  HUSK: En indboforsikring dækker ikke skader der sker ved jordskælv, derfor er det vigtigt at du også tegner en DASK forsikring på dit hjem. Få et uforpligtende tilbud på en DASK /jordskælvsforsikring her. 

  Alanya.Dk hjælper udelukkende med at oprette og aktivere forsikringerne, ved skader samt deltaljeret uddybelse af forsikringerne skal forsikringsselskabet kontaktes direkte via telefonnummeret oplyst på forsikringen. Husk at læse din forsikringspolice grundigt igennem, så du ved, hvordan du er dækket, hvis uheldet er ude. Sørg for at have en printet version af din forsikring liggende i din bolig.

  Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

  Denne artikel omhandler:

  • Forsikringer i Alanya
  • Forsikringsselskab i Alanya
  • Indboforsikring i Tyrkiet
  • indboforsikring i Alanya
  • Oprettelse af forsikringer i Alanya
  • Forsikringer i Tyrkiet
  • Indboforsikring Alanya
  • Forsikringer på boliger i Tyrkiet
  • Tyrkiske forsikringer

  error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.