Indboforsikring (Tyrkisk møbelforsikirng)

Hvis du ejer en bolig i Alanya, så er det naturligvis vigtigt at have forsikringerne i orden. 

Hos Alanya.Dk kan vi hjælpe med alle typer af tyrkiske forsikringer, som vi laver i samarbejde med vores professionelle forsikringsselskab Generali sigorta.

En indboforsikring i Tyrkiet bliver også kaldet en møbelforsikring, da der findes flere forskellige former for forsikringer på boliger i Alanya/Tyrkiet. En indboforsikring dækker dit indbo, hvis der sker skade på dem f.eks i forbindelse med en oversvømmelse, brand eller indbrud i boligen.

Prisen på en tyrkisk indboforsikring afhænger af størrelsen og dit indbos værdi. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en indboforsikring, så udfyld denne formular.

Har du skødet (tapuet) på dit hjem, må du meget gerne sende en kopi til os på Alanya@Alanyadk.dk så vi kan tjekke at alle informationer er korrekte.

HUSK: En indboforsikring dækker ikke skader der sker ved jordskælv, derfor er det vigtigt at du også tegner en DASK forsikring på dit hjem. Få et uforpligtende tilbud på en DASK /jordskælvsforsikring her. 

Alanya.Dk hjælper udelukkende med at oprette og aktivere forsikringerne, ved skader samt deltaljeret uddybelse af forsikringerne skal Generali sigorta kontaktes direkte via telefonnummeret oplyst på forsikringen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.