NyhederNyt fra AlanyaSeværdigheder

Adrenalin: Paragliding i Alanya

Alanya byder på en bred vifte af fede oplevelser, som får blodet til at pumpe.

Den måske fedeste adrenalin oplevelse i Alanya er tandem Paragliding, som giver mulighed for at se Alanya fra en helt unik højde.

Alt efter vejrforholdene starter paragliding fra 700 moh eller 400 moh på et af Alanya’s to område, som er lavet specifikt til paragliding.

Tandem paragliding betyder at man springer med en uddannet paragliding pilot, som varetager alt det tekniske, mens du nyder suset i maven og den smukke udsigt over Alanya.

Nogle af Alanya’s paragliding piloter er også uddannet akrobatik piloter og flyver du med en akrobatikpilot, så har du mulighed for at få en oplevelse for livet, mens piloten laver smarte tricks i luften!

En paraglidingtur fra 700 meters højde tager omkring 20 minutter altid efter vind og vejr fra man letter til man lander.

Sådan foregår paragliding i Alanya

De fleste ture tilbyder afhentning ved dit hotel og derefter går turen op i bjergene, hvorfra turen starter. Piloterne klare alt det tekniske med at gøre udstyret klar, og i mens kan du nyde udsigten og tage flotte billeder og videoer af take-off point. Piloterne med gæster laver take off i forskellige intervaller, så der er god afstand til hinanden.

Når man er i luften, bliver der skubbet et sæde under en, så man kan sidde behageligt og nyde turen i luften. Piloterne har deres aktion kamera med i luften, hvorfra de tager videoer eller film fra turen, som du enten kan få eller købe efterfølgende.

Alle paraglider er planlagt til at lande på den sidste strand på Cleopatra, hvor der er et landingsområde. Derefter bliver man fra koblet sin pilot også kan man nyde stranden indtil turen igen går hjem.

Læs også >> Alanya seværdighed: Sapadere vandfaldet

Praktisk information om Paragliding i Alanya

 • Alle dine personlige ejendele bliver lagt i en taske inden take-off, så du kan trygt have pung og telefon med på turen.
 • Hav praktiske sko på, som ikke kan falde af mens du er i luften. Sportssko eller fastspændte sandaler er en god idé.
 • Følg altid piloterne instruktioner. Ved take-off skal man aktivt deltage i at gå/løbe mod kanten for at få faldskærmen i luften. Undgår man at gå/løbe med ved take off, kan man risikere at måtte stoppe og forsøge igen.
 • Alanya er uddannelsesområde for uddannelse af paragliding piloter og derfor har Alanya også nogle af Tyrkiets dygtigste og mest erfarne piloter.
 • Der er paraglidingsturer hver dag, hvis vejret tillader det.
 • Du må som kunde max. veje 150 kg for at kunne deltage i en tur. Børn fra 7 år og opefter kan prøve paragliding. Aldersgrænsen er sat fordi børnene skal kunne nå jorden, når man lander med piloten.
 • Husk at tjekke at din rejseforsikring dækker paraglding.
Oplevelser i Alanya, Alanya paragliding, rejseblog, guide til Alanya, Paragliding tur i Alanya, Seværdigheder i Alanya, adrenalin oplevelser i Alanya, guide til paragliding i Alanya

Sådan booker du en Paragliding i Alanya

Priserne starter fra 200 kr, ofte inkl. transport fra dit hotel eller bolig. Du kan tilkøbe billeder og video fra din paraglidingtur hos din pilot efterfølgende, hvis det ikke er med i prisen.

På Getyourguide kan du finde et stort udvalg af forskellige paraglidingture. Nedenfor er der nogle reklamelink til ture på GetYourGuide, som du kan booke via

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

 • Paragliding i Alanya
 • Paragliding tur i Alanya
 • Adrenalin oplevelser i Alanya
 • Seværdigheder i Alanya
 • Hvad koster Paragliding i Alanya
 • Paragliding i Tyrkiet

PIN IT!

Oplevelser i Alanya, Alanya paragliding, rejseblog, guide til Alanya, Paragliding tur i Alanya, Seværdigheder i Alanya, adrenalin oplevelser i Alanya, guide til paragliding i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.