Opskrift på tyrkisk bulgur: Bulgur Pilavı

Tyrkerne er kendt for at lave super lækker bulgur, der smager himmelsk.

I samarbejde med bloggen Danskityrkiet.dk har vi kigget lidt ind i det tyrkiske køkken, og fundet en nem, hurtig og utrolig velsmagende opskrift på tyrkiske bulgur, også kaldet Bulgur Pilavı på tyrkisk.

Bulgur Pilavi opskrift (til 4 personer)

Ingredienser:

200 gr. bulgur

1 løg

1/2 dl olivenolie

2 spsk.  tomatpure

5 dl vand

1 bouillon terning

kirmizi pul biber (chiliflager)

salt

 

Fremgangsmåde:

Hak løget fint. Skyl bulguren i en si. Hæld olie i gryden, put løg i og rør rundt. Tilsæt herefter tomatpure og bulgur. Rør rundt, lad det trække lidt. Rør grundigt i gryden og tilsæt derefter vand og boullion i gryden. Rør rundt til det begynder at koge og skru herefter ned for blusset, læg låg på gryden og lad det passe sig selv ca. 10 min. Smag til med salt og chiliflager efter smag.

Bulgur pilavi er en god erstatning for ris og smager skønt sammen med både oksekød, kylling og fisk. Skal du/I have en kødfri dag, smager det også super lækkert sammen med en god omgang salat og tzatziki.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!

lavas brød opskrift, fladbrød opskift, lavas opskrift, fladbørds dips opskrift, tyrkisk mad opskrifter, opskrifter på tyrkisk mad, opskrift tyrkisk, tyrkisk opskrift på blad, tyrkisk pandekagebrød, fladbrød fra alanya, fladbrød fra tyrkietDenne artikel omhandler:

  • Tyrkisk mad
  • Tyrkiske opskrifter
  • Mad fra Tyrkiet
  • Tyrkisk bulgur
  • Tyrkiske retter
  • Tyrkisk bulgur pilav

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.