Annoncørbetalt indholdFebruarJanuarNyhederNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Vinter hygge på Hicarici resturant på borgen

Lige efter borgmuren på Alanya borg finder du Hicarici Restaurant.

I sommers blev stedet kendt og populær for deres store smukke have.

Men Hicarici kan også nydes om vinteren hvor restauranten tilbyder indendørs servering omgivet af lys og hygge.

Stedets indedørs serving er lille og lysene skaber en intime atmosfære, der gør dette til det perfekte sted for romantiske middage eller hyggelige stunder med venner og familie.

Menuen er den samme som om sommeren, men i vintermåneder der tilføjer hjemmelavet glögg til menukortet, som man kan varme sig på mens man nyder en dessert fra dessert kortet.

Nyd solskinsdagene i haven

Når solen skinner og vinteren viser sig fra sin milde side, har Hicarici også åben i den store have, som også fungere som et lille friluftmuseum med mange historiske landbrugsredskaber udstiller over hele haven.

I haven kan du sætte dig under åben himmel og lade dig forkæle af solens stråler og den friske brise men du nyder et måltid eller en kop kaffe. Læs mere om middag i haven her.

Indendørs vinterhygge på Hicarici Restuarant

Vi hos Alanya.Dk tog forbi Hicarici restaurant for at opleve den indendørs vinterhygge.

Personalet kombinerer tyrkisk gæstfrihed med professionel service, hvilket gør besøget til en mindeværdig oplevelse. Med hjælp fra stedet tjener bestiller vi en 3 rettes menu – for modsat om sommeren, for varmen ofte begrænser appetitten, så kan man om vinteren spise store portioner mad.

Hicarci Restaurant har en bred vifte af lækre retter på deres menukort. Fra autentiske tyrkiske specialiteter til internationalt inspirerede kulinariske mesterværker.

Til forret bestiller vi grillet calamari tilberedt med krydderier og med sauterede grøntsager samt Mandarin rejer, som er en salat bestående af tigerrejer, appelsin, cherry tomater, rødløg, arugula, radiser, parmasan og blazamiz glaze sauce.

Efter vores forretter får vi serveret vores hovedretter. Mens der til forretterne var fokus på seafood, består hovedretterne af 2 lækre møre bøffer.

Vi får en 200 gr grillet tenderloin som serveres med sæsonens grøntsager stegt i smør og baby kartofler serveret med valgfri sauce, i vores tilfælde svampesauce, men kan også fås med cafe de Paris eller pebersauce.

Vi får også på tjenerens anbefaling en mandel tenderloin i skiver med sæsonens grøntsager stegt i smør oh baby kartofler. Mandler og tenderloin lyder ikke som 2 ingredienser som burde passe sammen, men retten var himmelsk og vi er meget glade for vi tog tjenerens anbefaling på denne ret.

Vi får også dessert, hvor vi har bestilt san sebastian cheesecake og brownie med karamelis.

Til alle retterne nød vi en flaske ports caeli pacem sauvignon blanc 2022, som er en sødelig hvidvin. Vinen var valgt efter tjenerens anbefaling og endnu engang var det en god anbefaling.

Hisarici restaurant, restaurant på alanya borgen, borgen i Alanya restaurant, Hisarici i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya bedste spisesteder, museum have, have restaurant i Alanya

Moderne restaurant i historiske omgivelser.

Hisarici er beliggende på Alanyas borg, som er en af Alanyas mest historiske steder. Mens borgen har sin gamle charme, så formår Hisarici at give omgivelser et moderne twist med god mad og god service.

Praktisk information om Hisarici restauant

Telefon: +90 242 519 19 59 | +90 501 298 96 07

Facebook: Hisariçi Restaurant Alanya

Instagram: Hisaricialanya

Adresse: Hisariçi, Erken Sk. NO:1, 07400 Alanya/Antalya, Tyrkiet

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Romantiske spisesteder i Alanya
  • Alanya borgen restaurant
  • Restauranter på Alanya borg
  • Restauranter i Alanya
  • Hisarici restaurant
  • Restauranter på borgen i Alanya
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Moderne restauranter i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.