Forretter / MezzeTyrkisk mad og opskrifterTyrkiske opskrifter

Sigara Börek – Tyrkiske osteruller

En nem og hurtig forret er sigara börek.

De tyrkiske osteruller er altid en stort hit, både ved børn og voksne.
Ingredienser til tyrkiske osteruller:

1 pk.Filo dej

250 g.Feta ost

1 æg

1/2 bdt. persille

2.5 dl. solsikkeolie

Fremgangsmåde:

Mas feta osten med en gaffel. Hak persillen fint og bland med feta osten. Tilsæt ægget og bland godt. Læg et lag af dejen på en flad overflade.  Skær Filodejen i 3 lige store stykker på langs. Tag 2 lag dej, og læg en teskefuld fyld på det nederste dejlag. Fold siderne ind og rul dejen i form som en cigar. Fugt kanterne let, og tyk dem fast med fingerspidserne. Steg dejen i varm olie til det er gyldenbrun . Læg den færdige Sigara Börek på et fedtsugende underlag og server dem varme.

Denne artikel omhandler:

  • Tyrkisk mad
  • Tyrkiske opskrifter
  • Mad fra Tyrkiet
  • Vegetarisk mad

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.