MartsNyt fra Alanya

25-26 marts: Alanya Ultra Marathon
I weekenden den 25 og 26 marts afholdes der Alanya Ultra Marathon.

Starten afgår fra Alanya havn og arrangørende har givet det hårde fysiske løb sloganet “From Tradition to Future on the Footsteps of Yuruks to the Peak of Taurus”.

Alanya Ultra Marathons løbsrute bliver med start fra Red Tower, forbi borgens murer, hen til  Damlataş grotten på vestsiden og derfra videre af de gamle karavane ruter fordi banan markerne op i  Taurus bjergene. Løbet slutter igen ved Red Tower.

Deltagelse og deltagerne

Det er stadig muligt at tilmelde sig på alanyaultra.com, men der stilles forskellige krav til deltagerne. F.eks er der en minimum alder på 22 år og et krav om et athlete license eller en sundheds rapport som er max 6 måneder gammel. Der er i øjeblikket tilmeldt flest tyrkerne, men der er også tilmeldt en lille gruppe russere til Alanya Ultra Marathon.

Deltagerne er delt ind i mænd og kvinde katagorier. Mændene har kategorierne Overall, 40-49 og 50+. Kvinderne har kategorierne Overall og 40+

Læs mere om Alanya Ultra Marathon på alanyaultra.com
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.