NyhederNyt fra Alanya

Status på Alanyas nye svævebane

En af Alanyas største nyheder i 2017, bliver uden tvivl den nye flotte svævebane, som kommer til at gå fra Damlatas op til Borgen. Byggeriet af svævebanen er til at koste omkring 20 millioner TL og skal planmæssigt være færdig allerede i april eller maj 2017. Lige nu går byggeriet utroligt stærkt, og uge til uge kan man se byggeriet skride fremad. I øjeblikket bygges der på højtryk på hovedbygningen på Damlatas, man allerede nu kan fornemme hvordan byggerier kommer til at se, når det står færdigt. svævebane alanya, alt om alanya, fakta om alanya, byggeri i alanya,
Bliver byggeriet færdigt til tiden?
Planerne om at bygge en svævebane er allerede flere år gamle, og mange stiller spørgsmålstegn ved om svævebanen kommer til at blive færdig seneste i maj, som det er planlagt. Under Ferie for Alle messen garanterede Şükrü Cimrim at byggeriet med svævebanen i Alanya kører planmæssigt, og projektet vil blive færdig til tiden.
Derfor bliver der bygget en svævebane i Alanya
Ideen og behøvet for en svævebane fra stranden til Alanyas borg er opstået efter at mange biler og busser dagligt kører op på borgen, for at opleve de gamle ruiner, nyde et måltid eller nyde udsigten. Men den store mængde trafik sætter også sætter også sine uslettelige spor på de uerstattelige ruiner, som er en af Alanyas støreste varemærker. Bevarelse af Alanyas borg er blevet ekstra vigtigt for Alanyas kommune efter at UNESCO, på dansk kendt som verdens arvslisten, i 2016 besøgte Alanya og nu overvejer nu at sætte borgen på listen, såfremt man forbedre bevaringen af borgen. Når projektet med svævebanen er afsluttet vil det ikke længere være tilladt for store tour-busser med turister at kører op på borgen. Turisterne skal i stedet benytte svævebanen til at komme op på Alanyas Borg, hvorfra der er en ubeskrivelig udsigt over hele området.
Praktiske informationer om svævebanen
På tyrkisk omtales projektet som Alanya’nin Teleferik. Prisen for en tur forventes at blive 9 tl pr. person. 50% rabat på billetprisen for studerende og grupper på mere end 20 personer. Ledningslængde: 830 m. Kapacitet: 1130 personer pr. time. Antal kabiner: 17. Afstand mellem kabiner: 127 meter / 25 sekunder Hastighed: 5 m/sek. Højeste punk over havet: 161 meter. Turens tid: 2,49 min. 2017-03-15 16.00.08 2017-03-15 16.00.15 2017-03-15 16.00.23 2017-03-15 16.03.53 2017-03-15 16.02.21 Læs også >> Min Svigermors tyrkiske bulgur

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!

Denne artikel omhandler:
  • Alanyas svævebane
  • Alanya teleferik
  • Svævebaner i Tyrkiet
  • Oplevelser i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.