NyhederNyt fra Alanya

Alanya.Dk er dansk repræsentant i Alanya udlændinge forening.

Alanya har i 15 år været den eneste tyrkiske by med en officielt udlændinge komite.

På tyrkisk hedder komiteen alanya yabancilar meclisi.

I juni 2019 blev Alanya.Dks ejer Tea Tougaard inviteret til at deltage i foreningens møder på invitation fra formanden for foreningen Abdullah Karaoğlu. Efter den obligatoriske prøveperiode blev Alanya.Dk medlem af foreningen med støtte stemmer fra alle medlemmer.

Alanya.Dk er i øjeblikket det eneste danske medlem af udlændinge komite.

Alanya forening, alanya udlændige forening, alanya yabanci comitee, alanya nyheder, informationer om Alanya

Foreningen bestyres af formanden Abdullah Karaoğlu, som er en højt respekteret mand i Alanya. Flere ansatte fra Alanya kommune deltager også i møderne for at give informationer til medlemmerne og besvare spørgsmål under møderne

Der bliver afholdt månedlige møder på Alanya kommune hvor medlemmerne bliver holdt assurer med nyheder, nye regler i det tyrkiske system, kommende begivenheder og andet der er relevant for udlændinge, der bor i Alanya.

Læs også: Alanya Event program for 2020 offentliggjort

I foreningen er der, udover os som Danmark, repræsentanter fra landene: Norge, Finland, Rusland, Ukraine, England, Iran og Tyskland.

De forskelle landes repræsentanter kan derefter dele relevante informationer med deres medlemmer og læsere, ligesom Alanya.Dk gør på denne hjemmeside.

Alanya.Dk får mange af sine oplysninger fra disse møder og derfor kan vi garantere at alle de informationer vi deler er korrekte og i overensstemmelse med kommunens / den tyrkiske regerings retningslinjer.

Læs også: Rekord mange turister besøgte Alanya i 2019

Alanya forening, alanya udlændige forening, alanya yabanci comitee, alanya nyheder, informationer om Alanya

Udlændinge komiteens arbejde

Udlændinge komiteen består af en bred vifte af opgaver og møder. Foreningen er blandt andet ansvarlig for det årlige julemarked i Alanya, som i 2020 er blev omdøbt til “Nytårs markedet”.

Udover de månedlige møder bliver foreningen også inviteret til forskellige kommunale- og statslige møder.

I december blev foreningen blandt andet inviteret til Antalya for at deltage i en fejrings ceremoni under den internationale udlændinge dag. I november inviterede Alanyas politi til informationsmøde om deres arbejde.

Alanyas visa kontor har afholdt informations møde, hvor de gennemgik de nye regler for opholdstilladelse i Tyrkiet og hvem glæder for.

Note: Visa kontoret har endnu engang understreget at de nye regler IKKE gælder for medlemmer af EU, inklusiv Danmark. Læs mere om det her.

Læs også: Hjælp til opholdstilladelse i Alanya.

Har du spørgsmål, så hjælper vi dig

Hvis du har nogle spørgsmål, som du mangler svar på, så er du velkommen til at skrive til os. Er spørgsmålene relevante for udlændinge komiteen, vil vi tage dit spørgsmål med til næste møde og få det besvaret.

Du kan skrive til os her:

[wpforms id=”10432″]

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.