Annoncørbetalt indholdNyhederNyt fra AlanyaSeværdigheder

Interview: Vandreturer igennem bjergene

Alanya er meget mere end bare strand og hav.

Det ved Halil Tökgöz, ejer af ’Fam Tour travel agency’ bedre end nogen anden.

Foruden udflugter til de mere kendte attraktioner som Cappadocia og Pamukkale, arrangerer han eventyrlige vandreture til mindre kendte steder i regionen.

I 2015 var der kun lille interesse for den slags udflugter. Men nu er der hver eneste weekend, hele året rundt, 30 personer der deltager. Tökgöz har observeret, at interessen for naturturisme stiger i Alanya.

vandreturer i alanya, guidet vandreture i Alanya, fam tour alanya, udflugter i Alanya, Alanya udflugter, oplevelser i Alanya, vandreturer i Alanyas bjerge
Halil Tökgöz og hans gruppe på en vandretur

Hvorfor organisere vandreture?

“Jeg elsker at vandre, og jeg kan især godt lide at udforske de gamle campingferie-ruter. En dag modtog jeg en forespørgsel på at organisere en vandreweekend for en kvinde og hendes venner. Jeg brugte nogle af de ruter, som jeg selv godt kunne lide at vandre, og kunderne elskede det. Det var i 2015, og jeg tænkte, at andre måske også kunne være interesseret, så jeg begyndte at tilbyde vandreudflugter via vores hjemmeside.
Det var ikke en så stor succes. Derfor besluttede jeg at fokusere mere på
indbyggerne i Alanya. Prisen var så lav som muligt, og det postede jeg så på de sociale medier. Igen var der ikke mange, der reagerede, i hvert fald ikke i første omgang. Men så var der en søndag, hvor vi havde 6 deltagere, og weekenden efter 15 og nu, på de fleste søndage, er vi sammen med 30 vandrefolk”.

Læs også: Guide: Vandretur i Alanyas bjerge

Kan du beskrive dine vandreture?

“Vi tager til forskellige steder og følger ruter, der knap nok er kendt af de fleste mennesker i Alanya. Vi klatrer i bjergene, uden for de trampede stier. I de sidste par weekender har vi for eksempel besøgt det forhistoriske sted Lamos i Gazipaşa, og vi vandrede til Akseki via ‘Sebaste Ancient Roman Road.’”

vandreturer i alanya, guidet vandreture i Alanya, fam tour alanya, udflugter i Alanya, Alanya udflugter, oplevelser i Alanya, vandreturer i Alanyas bjerge

Det lyder som en tur fyldt med eventyr. Kan alle deltage?

“Vi har lette, moderate og svære
vandreudflugter. Jeg siger altid: hvis du kan vandre op til Borgen i Alanya, uden alt for meget besvær, kan du også sagtens følge vores ruter med en moderat sværhedsgrad.

Hvad tror du er forklaringen på den stigende interesse for naturudflugter i Alanya?

“Generelt kan jeg se, at udendørsaktiviteter er blevet meget populære. Mange Alanya-indbyggere, tyrkere såvel som andre nationaliteter, kender alt til de populære turistattraktioner. Men de er slet ikke bevidste omkring skønheden ved vores landsbyer og vores bjerge. Med vores vandreudflugter tilbyder vi dem noget nyt, og de nyder det virkelig”.

Læs også: Fastboende udlændinge udgøre 10% af Alanya lokalbefolkning

Hvad og hvem er Fam Tour

“Siden 1997 har jeg arbejdet i Fam Tour –
i de første mange år som medarbejder, men I 2010 købte jeg firmaet. Fam Tour er et rejseselskab, der organiserer udflugter til forskellige events og spændende steder I Tyrkiet”.

Hvis du gerne vil på vandretur med Fam Tour, kan du booke turen her.

Info:
Naturturisme – turisme baseret på de naturlige attraktioner i et område. Eksempler på det inkluderer fuglekiggeri, fotografering, stjernekiggeri, camping, vandreture, jagt, fiskeri og besøg i parker.

Praktisk information om Fam Tour

Whatsapp/Viber/Sms: +90 535 447 18 40
Email: info@famtouralanya.com
www.famtouralanya.com

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Vandreturer i Alanya
  • Alanya vandreturer
  • Oplevelser i Alanya
  • Udflugter i Alanya
  • Fam Tour Alanya
  • Vandreturer med Fam Tour

PIN IT!

Vandreturer i Alanya, Fam Tour Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.