Nyt fra Alanya

Barrel: Ny dansk ejer fadølsbar i Alanya

I morgen fredag D. 12/10 åbner Alanyas nye fadøls bar Barrel.

Bag bar konceptet er danske Andreas Møhr Johnsen og barens sætter en ny standart for Alanyas bar miljø.

Lokalerne var tidligere Escape room, men har siden starten af året været i ny forvandling til at blive denne nye smukke bar. Byggeriet har tager ca. 6 måneder. Barrel ligger imellem de 2 danseskole Let´s Dance academy og The Groove.

Den officielle åbning af stedet er fredag D. 12/10, kl 20.00. Se facebook begivenheden her.

Barrel alanya, alanya bar, barrel bar alanya, alanya barrel bar, bar i skal, gå i byen i alanya, danske virksomheder i alanya, dansk ejer virksomheder i alanya, danskere i alanya

Dansk ejer skaber nyt bar koncept i Alanya.

Alanya.Dk og Tea Tougaard har fulgt Barrel projektet siden begyndelsen.

For at sikre et skandinavisk udseende logo har Alanya.Dks ejer og designer Tea blandt andet designet Barrels logo, som symbolisere en tønde med en øl indeni.

Navnet er Barrel. Ikke The Barrel, ikke Barrel Bar. Kun Barrel” sådan forklarede ejer Andreas Møhr Johnsen stedets navn, før logoet blev designet. Logoet er nu trykt på bygningen, bordene lavet af tønder, visitkort og runde bordskånere. Samtidig har den øvrige indretning af stedet også fået et flot og meget skandinavisk udseende.

Allerede før den officielle åbning har stedet været velbesøgt og de mange nye fad øl er blevet prøvesmagt.

Vi har 12 forskellige øl på fad. På det punkt er vi de første i Tyrkiet, men konceptet er sjælden set selv i Skandinavien” forklare Andreas.

Udover de 12 forskellige fadøl, har stedet også 150 forskellige øl på flaske fra hele verden, samt en whisky afdeling der ifølge Andreas ”Heller ikke er helt dårlig”.

Barrel alanya, alanya bar, barrel bar alanya, alanya barrel bar, bar i skal, gå i byen i alanya, danske virksomheder i alanya, dansk ejer virksomheder i alanya, danskere i alanya

Den bedste anbefaling

I forbindelse med åbningen af Barrel spurgte vi Andreas til hans anbefaling af, hvilken øl man bør smage på Barrel;

Jeg vil anbefale 4 forskellige fadøl, som man bør smage. Den første er Kronenbourg 1664 Blanc. En øl fra Frankrig. Den anden er Weihenstephaner, som er en tysk weissbeer. Den tredje Hoegaarden, en belgisk øl mange også kender fra Danmark. Og sidst men ikke mindst en Guinness, en mørk irisk øl som i dag er en af verdens mest kendte ølprodukter

Praktisk information

Telefon: +90 242 512 81 11

Adresse: Güllerpınarı mahallesi çırpanlı sokak 4/A, 07400 Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.