Restaurantanmeldelser

Restaurantanmeldelse: EV Restaurant – Mærk Alanyas vibrationer

Med en stor terrasse, en cocktailbar og et internationalt menukort, er EV restaurant det perfekte sted at mærke Alanya vibrationer

 Denne skønne restaurant ligger i Alanyas centrum og har åbent hele året rundt.

Stedet er kendt for den skønne mad, den afslappede atmosfære og fordi der er live musik hver aften, med nogle af de bedste musikere i Alanya.

Ev restaurant, alanya restaurant, restaurant anmeldelser alanya, Ev restuarant alanya, restauranter i alanya, alanya restuaranter

EV er det tyrkiske ord for hus. Det er et relevant navn for restauranten, idet den ligger lige ved et traditionelt gammelt Alanya hus.

Foran huset er der et stort træ som vokser op i midten af terrassen, hvor restauranten er. Dette er en unik lille detalje i den skønne restaurant.

Da vi besøgte EV restauranten, blev vi tilbudt nogle af restaurantens specialiteter. Forretten var Mozzarella Caprice. Skøn og cremet mozzarella ost med solmodne tomater og basilikum pesto. Sammen med det fik vi tyrkisk mezze, som også er en klassisk tyrkisk forret.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Fra tidligere ved vi at EV restaurant laver super gode steaks, så vi besluttede os for at bestille en af dem; Vi bestilte Argentina steak med lækker champignon i trøffel olie og Saffron sauce. Perfekt stegt steak, som ydermere blev serveret med kartofler og grøntsager.

Udover steaks er EV også kendt for deres hjemmelavede pizzaer. De er bagt præcist som du ønsker en pizza skal være; med sprød bund og frisk topping! Vi bestilte deres rustik pizza med pesto sauce, mozzarella, rucola, lor ost og parmesan.

Til dessert nød vi en skøn brownie med vanilje is og chokolade – Den perfekte afslutning på et skønt måltid!

Ev restaurant, alanya restaurant, restaurant anmeldelser alanya, Ev restuarant alanya, restauranter i alanya, alanya restuaranter
Brownie med vanilje is og chokolade.

Hvis du leder efter et hyggeligt og centralt spisested i Alanya centrum, kan vi varmt anbefale Ev restaurant.

Ev har altid forskellige frokost- og aftentilbud, så husk at spørge din tjener om disse gode tilbud.

Bestil gratis pick up service til EV restaurant her.

Praktisk information om EV restaurant:

Telefon: +90 242 511 10 51

Facebook: Ev restaurant

Instagram: evrestaurantalanya

Åbningstider: Hver dag fra 08.00 – 03.00

Adresse: Atatürk caddesi no 8, 07400 Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.