Det betyder badeflagene på stranden

Alanya er en skøn by, med nogle skønne strande

Men selvom Alanyas strande er skønne, så er det stadig vigtigt at forstå badeflagenes betydning, så man ved om det er sikkert at gå i vandet, og om der er en livredder i nærheden i tilfælde af uheld.

Alle Alanyas strande her det blå strand-flag, som betyder at vandet er pænt og rent.

Badeflag på stranden

Badeflag, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet rød-gule badeflag

Det rød-gule flag er livredderflaget. Kan du se det rød-gule flag er du i et område, hvor der er livredderovervågning af badegæster. Derfor er det en god huskeregel at bade mellem flagene. Livredderne i Alanya bære gule T-shirts og røde shorts, men når det er varmt, tager livredderne ofte t-shirten af. Det kan gøre dem svære at genkende, og derfor er det rød-gule badeflag en vigtig indikator af der er en livredder.

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet gule badeflag

Det gule badeflag betyder, at du skal være meget opmærksom og udvise stor forsigtighed under din badning. Det gule flag hejses af kystlivreddere, hvis badeforholdene i området er usikre. Selvom vandet ser stille og roligt ud, kan det snyde. Bølger, strøm og brandmænd kan også være årsag til at hejse det gule badeflag.

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet røde badeflag

Det røde flag betyder det er livsfarligt at gå i vandet! Stol altid på det røde badeflag og eksperterne, som har hejst flag. Gå ikke i vandet når det røde flag er oppe!

Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanyaDet blå badeflag

Det blå flag er din garanti for, at badevandet er rent og pænt. Det blå flag findes ofte på Alanyas strande. Flaget symbolisere at stranden lever op til de krav der er sat for strandens faciliteter, vandkvalitet, miljøinformation, sikkerhed og service. I Alanya sejler der hele sommeren en “skraldespands”-båd rundt som fisker affald op fra vandet, og opdager man affald i vandet, kan man nemt få strandboderne eller livredderen til at ringe til “skraldespands”-båden.
2 thoughts on “Det betyder badeflagene på stranden

  • 4. oktober 2018 kl. 12:25
    Permalink

    Skal snart til Alanya

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.