Det kan du få på Alanyas markeder i juni måned

Året rundt og alle dage i ugen er der marked i Alanya.

Det er forskelligt fra måned til måned, hvad der er markederne i Alanya. Se bykort over ugedage og bydel her.

Hvis du besøger Alanya i juni måned, så tag en tur forbi en af de daglige markeder, og se det store udvalg af frugt og grønt. Markederne er også det perfekte sted at finde krydderier, nødder og oliven.

I juni er f.eks nye kartofler og vandmelon på sæson. Det er også nu rigtig mange solmodne tomater kan købes, så det er den perfekte årstid til at lave den tyrkiske omelet Menemen og tyrkisk tomat dip.

guide til alanya, tips og tricks til alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, alt om alanya, guide alanya, alanya guide, guide til alanyas strande, abc guide til alanya, az guide alanya, tips og fakta alanya, guide tyrkiet, Bykort over Alanyas Bazarer, bykort over bazar, bykort over bazar alanya, bykort over alanya, Bazar i alanya, bazar alanya, hvor er der bazar i alanya, hvilke dage er der bazar i alanya.

I juni kan du få følgende på markederne i Alanya:

Vandmelon, jordbær, appelsiner, citroner, bananer, figner, æbler, pærer, blommer, røde og gule kirsebær, papaya, artiskokker, honningmelon, galiamelon, cantaloup, gulerødder, iceberg, salat, japanske mispel, squash, auberginer, agurker, tomater, cherrytomater, radiser, blomkål, broccoli, peberfrugt, forårsløg, rucola, mynte, persille, chili, rødbeder, rødkål, hvidkål, kartofler og bønner i alverdens udgaver.

Note: Nogle er tingene har sæson hele året.

Alanya december bazar, alanya sæson frugter, hvad er på sæson i december, bazar i alanya, frugter fra Alanya, Alanya frugter, vindruer fra Tyrkiet, eksotiske frugter i Tyrkiet
Det må du ikke gå glip af:

Når man som turist er på marked, er der naturligvis nogle frugter og grøntsager der er mere interessante end andre. Vi kan varmt anbefale, at du går på udkig efter følgende:

muzmulla, frugt fra tyrkiet, frugt fra alanya
Muşmula, Yeni dünya eller Malta eriği? Kært barn har mange (tyrkiske) navne.

Japansk mispel

Muşmula, Yeni dünya eller Malta eriği. Kært barn har mange (tyrkiske) navne. På dansk kender vi den under navnet japansk mispel, og har man ikke besøgt Alanya i foråret, har man formentlig aldrig smagt denne søde frugt.

Muşmula-sæsonen starter i april og varer ca. 2 måneder afhængig af solen, som modner frugten. Muşmula er modne når de er gule/orange, og sødest når de er mørke i farven. Skindet er tyndt og blødt og kan pilles af, hvis man ønsker det. Indeni er der normalt 3-4 kerner.

Læs også >> 11 eksotiske frugter fra Alanya området

bazar alanya, alanya bazar, alanya marked, marked alanya, alanya i september, figner

Figner: Figner er en frugt som kan spises direkte efter den er blevet plukket. På Alanya´s markeder kan du købe grønne modne figner, som er den perfekte lette-sommer-spise. Figner har været dyrket i Middelhavsområdet i flere tusinde år og i Alanya er fignetræer også en fast del af hverdagen.

alanya bazaar september, makreder i alanya september, september bazar alanya, alanyas bazaar, shopping i alanya, alanya shopping

Jordbær: Jordbær sæsonen starter allerede i slut januar i Alanya, og derfra kan man løbende købe jordbær på Alanyas markeder indtil sensommeren. Tyrkiske jordbær, vandmelon, mynte og ost er en lækker og nem sommer spise og alle ingredienserne kan købes på markedet.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Markeder i Alanya
  • Sæsons frugt og grønt i Alanya
  • Bazar i Alanya
  • Bazaar i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • Alanya bykort markeder

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.