Det kan du få på Alanyas markeder i juni måned

Året rundt og alle dage i ugen er der marked i Alanya.

Det er forskelligt fra måned til måned, hvad der er markederne i Alanya. Se bykort over ugedage og bydel her.

Hvis du besøger Alanya i juni måned, så tag en tur forbi en af de daglige markeder, og se det store udvalg af frugt og grønt. Markederne er også det perfekte sted at finde krydderier, nødder og oliven.

Lige nu kan du få følgende på markederne i Alanya:
guide til alanya, tips og tricks til alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, alt om alanya, guide alanya, alanya guide, guide til alanyas strande, abc guide til alanya, az guide alanya, tips og fakta alanya, guide tyrkiet, Bykort over Alanyas Bazarer, bykort over bazar, bykort over bazar alanya, bykort over alanya, Bazar i alanya, bazar alanya, hvor er der bazar i alanya, hvilke dage er der bazar i alanya.

Vandmelon, jordbær, appelsiner, citroner, bananer, figner, æbler, pærer, blommer, røde og gule kirsebær, honningmelon, galiamelon, cantaloup, gulerødder, Iceberg, salat, squash, auberginer, agurker, tomater, cherrytomater, radiser, blomkål, broccoli, peberfrugt, forårsløg, rucola, mynte, persille, chili, rødbeder, rødkål, hvidkål, og bønner i alverdens udgaver.

Note: Nogle er tingene har sæson hele året.

Det må du ikke gå glip af:

Når man som turist er på marked, er der naturligvis nogle frugter og grøntsager der er mere interessante end andre. Vi kan varmt anbefale, at du går på udkig efter følgende:

Figner: Figner er en frugt som kan spises direkte efter den er blevet plukket. På Alanya´s markeder kan du købe grønne modne figner, som er den perfekte lette-sommer-spise. Figner har været dyrket i Middelhavsområdet i flere tusinde år og i Alanya er fignetræer også en fast del af hverdagen.

Jordbær: Jordbær sæsonen starter allerede i slut januar i Alanya, og derfra kan man løbende købe jordbær på Alanyas markeder indtil sensommeren. Tyrkiske jordbær, vandmelon, mynte og ost er en lækker og nem sommer spise, og alle ingredienserne kan købes på markedet.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Markeder i Alanya
  • Sæsons frugt og grønt i Alanya
  • Bazar i Alanya
  • Bazaar i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • Alanya bykort markeder

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.