Annoncørbetalt indholdNyt fra AlanyaRejser

Corendon flyver direkte fra Danmark til Gazipaşa

Planlægningen af sommerferien er i gang for mange familier.

Og igen i år planlægger mange danskere at bruge sommeren i Alanya

Hvis du er en af dem, som er i gang med at planlægge ferien for dig selv og din familie til Alanya, så vil du sikkert blive glad for at vide, at Corendon.dk sælger direkte flybilletter fra Danmark til Gazipaşa.

I alt vil der være op til 6 ugentlige afgange fra fordelt på Billund lufthavn, Aalborg lufthavn og Københavns lufthavn. Flyvninger starter allerede 8. maj måned fra Aalborg.

Corendon, Corendon fly gazipasa, Fly til Tyrkiet, tyrkiet fly, direkte fly til Alanya, Alanya fly,
Corendon, Corendon fly gazipasa, Fly til Tyrkiet, tyrkiet fly, direkte fly til Alanya, Alanya fly,

Direkte fly fra Danmark til Gazipaşa

Corendon.dks kan du booke direkte fly fra Danmark til Gazipaşa

København: Fra maj måned vil det være muligt at flyve med Corendon fra København til Gazipasa hver torsdag og søndag.

Billund: Fra maj måned vil det være muligt at flyve med Corendon fra Billund til Gazipasa hver tirsdag og fredag. Fra 3 juli vil der også være afgange om onsdagen.

Aalborg: Fra maj måned vil det være muligt at flyve med Corendon fra Aalborg til Gazipasa hver onsdag.

Gazipasa lufthavn er en lille lufthavn, og sammenlignet med andre, større, lufthavne, så vil du opleve, at her er en fredelig atmosfære, og du har samtidig kun en kort tur gennem lufthavnen ved ankomst og afrejse – Det er nemt og bekvemt, og så er det samtidig en stor fordel, hvis fx du rejser med mindre børn.

Fra Gazipasa til Alanya er der ca. 45 minutter i bil, så tiden fra ankomst til du kan sidde ved poolen bliver absolut kortest muligt ved at flyve til Gazipaşa lufthavn.

Kuffert, kuffert på flyrejse, Corendon bagagage regler, bagage på flyrejsen, direkte fly til Alanya

Nem bestilling af bagage hos Corendon.Dk

Når du bestiller dine flybilletter gennem Corendon.Dk har du altid 1 stk. gratis håndbagage med i prisen. Håndbagagen må max veje 8 kg og skal ikke tjekkes ind, men blot tages med ind i flyet.

Hvis du har brug for flere kilo eller en større kuffert til ferien i Alanya, så kan du nemt tilkøbe det sammen med flybilletten. Du kan købe 20 kg bagage og opefter, alt efter hvor meget du ønsker at rejse med.

Rejser du med børn under 2 år, er det muligt at medbringe en klapvogn uden beregning. Klapvogne og barnevogne skal afleveres ved check-in skranken eller ved gaten.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Ferie i Alanya
  • Rejser til Alanya
  • Corendon dirkete fly til Gazipasa
  • Danmark – Alanya fly
  • Corendon.dk

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.