FestivallerMajNattelivNyt fra Alanya

Day One Beach Club åbningsfest D. 19. maj

Den 19. maj åbner Day One Beach Club sine døre for første gang.

Day One Beach Club er et helt nyt koncept, som der netop nu ligges sidste hånd på.

Danske Selcuk fra Day One fortæller til Alanya dk ”Vi ikke gået i kompromis med noget. Vi har fået lavet håndlavet designer møbler fra Bali og i løbet af sæsonen vil vi have shows med de bedste internationale anerkendte Dj’s”.

Day one beach club åbningsfest, beachclubs Alanya, Alanya beachclubs, Day one hotel, Strandklubber Alanya, Strand Alanya
En beachclub med overdådig stil

Den nye beachclub kommer til at være på adressen som mange i mange år har kendt som White in White ved stranden i Cumhuriyet, ved siden af Day One resort hotellet.

Stedet er blevet total renoveret med i en Tulum / Bali stil mixet med et skandinavisk touch og kommer til at fremstå utrolig stilrent, og i perfekt kontrast til den smukke middelhavsstrand og den flotte udsigt til Alanyas halvø med borgen på.

Den nye beach club kommer til at indgå i det store Day One koncept, som består af Day One hotellet, Rooftop baren og restauranten Priveé som åbnede i 2022 og Mezze & Seafood restauranten Origin, som åbnede i starten af 2023.

Day one beach club åbningsfest, beachclubs Alanya, Alanya beachclubs, Day one hotel, Strandklubber Alanya, Strand Alanya

Åbningsfest D. 19. maj

Kom og vær med til at fejre åbningen af den nye strandklub, og oplev en uforglemmelig aften på Alanya’s nye nattelivs hotspot. Det bliver med garanti en fest, du ikke vil gå glip af! Åbningsfesten er den 19. maj, som er en tyrkisk helligdag.

Til åbningsfesten spiller Avangart Tabldot og dørene åbnes kl. 14.00. Hvis du vil være sikker på en plads til åbningsfesten, så book et bord via Day One Beach Clubs instagram.

Day Ones beach club kommer til at have fokus på Lounge og House. Det bliver med sikkerhed stedet, hvor fest og luksus mødes, med spektakulær udsigt over havet, en eksklusiv pool, forfriskende drinks og den bedste musik.

Day one beach club åbningsfest, beachclubs Alanya, Alanya beachclubs, Day one hotel, Strandklubber Alanya, Strand Alanya
Praktisk Information og tilmelding:

Dato: 19/5 2023

Reservation og billetter: @dayonebeachclub

Adresse: Cumhuriyet, Ahmet Tokuş Blv. No:100, 07425 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Avangart Tabldot koncert
  • Begivenheder i Alanya
  • Day One Beach
  • Alanya koncert
  • Oplevelser i Tyrkiet
  • Day One
  • Day One Beach Cub åbening

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.