Nyt fra Alanya

Dagens demonstration i Alanya

Der var i dag varslet demonstration i Alanya

Demonstrationen ved Atatürk sluttede tidligt i dag.

Til gengæld var den rykkede den over på Kleopatra siden.

Demonstraterne har været foran huset til den nu afdøde politimand fra Alanyas, for at vise familien deres respekt.

Vi stødte på de flere 1000 demonstranter ved AK Bank krydset tæt ved tirsdags bazaren. Fra lyskrydset drejede demonstrationen (som bestod af både mænd, kvinder, børn, biler og motorcykler med tyrkiske flag) ned i retning mod vandet.

På vejen blev spærret dem af, af en gruppe af politiets specialgruppe, som bliver transporteret rundt i en minibus, for at nå hurtigst muligt rundt. Demonstranterne vendte om og bevæger efterfølgende i retning imod centrum igen og vi forlod gruppen ved Nadir restauranten.

Alt er indtil nu foregået roligt (men højlydt) og uden vold og tåregas fra hverken demonstranterne eller politiers side. Demonstranterne gav pæn plads til gæsterne langs gadens restauranter og en motorcykelbetjent kørte foran gruppen, for at advare eventuelle biler om at finde en anden rute.

Demonstrationen er opstået på grund de opblusset krise imellem Tyrkiet og Terrorgruppen PKK. Den 3 oktober døde en politimand i en vejsidebombe i byen Hakkari, og igen i går døde 16 tyrkiske soldater i en ny vejsidebombe. Demonstration er en tegn på respekt for disse døde.

Alanya.Dk håber dagens demonstration vil få en fredelig og naturlig afslutning.

[unitegallery demonstration]

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.