Düden vandfaldet ved Lara i Antalya.

Oplev det smukke Düden vandfald i Antalya

I Antalya findes der 2 vandfald med navnet Düden. Aç Düden Vandfald ( det nedre Düden vandfald) og Yukari Düden Vandfald (Det øvre Düden Vandfald)

Düden vandfaldet hedder Düden Şelâlesi på tyrkisk

 

Aç Düden Vandfaldet ligger i den sydøstlige del af Antalya, ved den populære bydelen Lara. Fra hovedvejen er der tyrkiske turistskilte (brune skilte) som viser vej hen til vandfaldet.

Vandfaldet ligger inde i en park og der er gode parkerings muligheder rundt omkring parken.

Man kan både se vandfaldet oppefra, via en bro som går hen over vandfaldet, eller fra siden, ved at følge hegnet langs klippekanten. Klippen som vandfaldet falder ned af er 50 meter lang, og består af kildekalk. Vandfaldet rammer Middelhavet

Vandfaldet er en smuk oplevelse som både kan nydes kort eller man kan pakke en picnic kurv og blive ved vandfaldet og i parken længere tid mens man nyder sin frokost. Der er også mulighed for at spise på en af de omkring liggende restauranter.

 

Bådtur i Antalya.

Det er også muligt at nyde vandfaldet fra vandsiden, ved at tage på en bådtur i Antalya. Husk at tjekke om bådturen går omkring Düden vandfaldet og husk kamera, for der er mulighed for at tage nogle flotte billeder af vandfaldet.

Det er gratis at se det nedre Düden vandfald.

 

Billeder af det nedre vandfald:

Kilde: Rejs til Tyrkiet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.