Historisk lav kurs på den tyrkiske lira

Den tyrkiske lira er i øjeblikket i frit fald nedad.

Hver dag sættes der ny rekord for, hvor lav liraen er.

I går fredag lukkede den tyrkiske lira på 2,175 og det betyder at det er den valuta du kan hæve til resten af weekenden. Dette er den laveste valuta i over 4 år (2011), som er det længste vi kan se tilbage på valutakurser.dks hjemmeside.

Den lave lira skyldes de mange uroligheder, der i øjeblikket plager Tyrkiet, samt et nyt valg af parlamentet, som kommer til at foregå den 5. oktober 2015.

Hvordan kommer den lave lira dig til gode?

Den lave valuta betyder naturligvis at din ferie og feriens indkøb i Alanya bliver billigere, hvis du veksler dine penge fra DKK til TL. Gennemsnitligt plejer den tyrkiske lira at ligge på 2,6

Besøger du ofte Alanya, kan du med fordel veksle et større beløb DKK, så du har billige lira at handle for næste gang du besøger Alanya, hvor valutaen med stor sandsynlighed er steget igen. Naturligvis kan man på ingen måde garantere at den vil stige igen, men erfaring viser at den tyrkiske lira bliver stabil igen efter de tyrkiske parlament valg.

Oversigt over valutaen fra 2011 til i dag

Kilde: valutakurser.dk

lav tyrkisk lira, historisk lav tyrkisk lira, valutakurs tyrkisk lira, hver liigger den tyrkiske lira på, prisen på den tyrkiske lira, kursen på TL, kursen på Lira, historisk lav Lira, lira, tyrkisk lira, tyrkisk valuta, valutaen i tyrkiet,

2 thoughts on “Historisk lav kurs på den tyrkiske lira

  • 14. September 2015 at 14:36
    Permalink

    Sjov artikel. Kurven viser jo netop at man først skal købe umiddelbart før man skal bruge dem. Kurset har jo været konstant faldende siden Tyrkiet indførte nye Lisa. Der er da intet der tyder på at den begynder at stige.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.