Ikamet / Opholdstilladelse til Tyrkiet

Opholdstilladelse til permanent ophold i Tyrkiet

Hvis du ønsker at bosætte dig i Tyrkiet, eller opholde dig her mere end 90 dage indenfor 180 dage, så skal du søge et Ikamet, på dansk kendt som en opholdstilladelse til Tyrkiet.

Hvis du gerne vil have hjælp til at søge en opholdstilladelse til Tyrkiet, kan Alanya.Dk hjælpe dig med at skaffe de nødvendige dokumenter og indsende din ansøgning til de tyrkiske myndigheder.

Reglerne for Ikamet, på dansk opholdstilladelse, kan ofte følelses som en kompliceret og svær process at gennemskue i Tyrkiet.

Der er mange dokumenter som skal indsamles, underskrivers og afsendes indenfor en bestemt tidsramme.

Vi hjælper dig med din tyrkiske opholdstilladelse

Alanya.Dk har et grundig og stort kendskab til alle reglerne, som er gældende for at få en opholdstilladelse i Tyrkiet.

Note: Du skal have opholdstilladelse i Tyrkiet, hvis du ønsker at opholde dig mere end 90 dage, indenfor en periode på 180 dage. 

Reglerne for at få en opholdstilladelse i Tyrkiet, blev i 2015 ændret. De nye regler er for mange svære at gennemskue, da der både skal indsamles forskellige dokumenter på Alanya kommunes offentlige kontorer, opfylde kravene til bolig samt online arbejde inden mødet på visakontoret.

Ønsker du hjælp til din ikament / opholdstilladelse / visa ansøgning til ophold i Tyrkiet i mere end 90 dage, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alanya.Dks service: Ikament / Opholdstilladelse i Tyrkiet

Pris: 20 € pr. påbegyndt time med dansktalende medarbejder.

Processen: Processen afhænger af, om du er førstegangssøgende til en opholdstilladelse, eller skal have din opholdstilladelse fornyet. Processen gennemgår vi sammen, og du kan frit vælge, om du kun ønsker vores hjælp til hele processen eller kun til en del af den.

Kontakt os her, for hjælp til ikament / opholdstilladelse i Tyrkiet


  Hele processenDele af processen


  FørstegangssøgendeFornyelse af aktiv opholdstilladelse (Ikamet)Fornyelse af udløbet opholdstilladelse (Ikamet)


  Ja, jeg er i Tyrkiet og klar til at starte.Nej, jeg er ikke i Tyrkiet endnu.

  I forbindelse med opholdstilladelse skal du bruge en sygeforsikring, læs mere om det her. 

  Alanya.Dk kan hjælp danskere, nordmænd og svenskere med at søge opholdstilladelse. Bemærk venligst det er dyre for nordmænd, da de ikke er en del af EU.

  Alanya.Dk hjælper udelukkende med at give informationer og skaffe nødvendige papirer til processen. Vi tager ikke ansvar for lejekontrakter til vores kunder. Alle kunder skal deltage i processen for at søge opholdstilladelse i Tyrkiet og er selv ansvarlige for at opfylde de stillede krav fra de tyrkiske myndigheder. Alle udgifter til forskellige administrationsgebyrer og transport skal dækkes af ansøgeren.

  error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.