Nyt fra Alanya

Johnny Hansen: Derfor elsker jeg Alanya!

Johnny Hansen er en af Danmarks mest populær sangere. Han spiller omkring 200 koncerter om året, og han har nogle af de mest engageret fans i Danmark.

Når Johnny ikke spiller koncerter, tager han ned til sit paradis i Alanya, hvor han har haft en skøn villa siden 2006. I Alanya nyder han det gode vejr, sine venskaber og ikke mindst roen.

Den 19. september 2017 gav Johnny Hansen koncert i Alanya sammen med hans fantastiske country band, og aftenen var en kæmpe succes, med 300 festklare deltagere. Mens Johnny og hans country band var i Alanya, optog de også en ny musikvideo. Læs mere om den historie her.

Johnny hansen, Johnny hansen alanya, kendis i alanya, kandis johnny, kandis johnny Alanya, kendte i Alanya, oasis real estate

Vi ved Alanya.Dk fik forleden æren af at besøge Johnny Hansen i hans skønne villa i Alanya, og i den forbindelse tog vi en snak om, hvad der gør Johnny elsker at komme i Alanya, og hvorfor han i sin tid endte med at købe en bolig i Alanya.

“Min far Bjørn (fra Bjørn og Okay red.) havde set at man kunne komme til Alanya på en besigtelsestur, og foreslog vi tog af sted sammen. Det gjorde vi i maj 2005. Det var dengang alle købte bolig i Alanya. Vi var på besigtelsestur med Home Co, som i dag hedder Oasis Real estate, og på turen så vi en masse boliger i Alanya. Min far Børge købte en lejlighed, men jeg ikke fandt den helt rigtige bolig. Lige inden vi rejste hjem tog Jakob fra Oasis mig med op i bjergene i Cikcilli, og her viste han mig en bakke, hvor der skulle ligge et helt nyt byggeri på. I august sendte Jakob mig projektplanen til det nye byggeri, og før projektet overhovedet var færdigt, havde jeg købt denne flotte villa. I 2006 besøgte vi første gang huset, og vi har været meget tilfredse med det siden”.

Vi forstår godt du faldt for Alanya. Du er nu kommet her igennem 12 år, hvor ofte er du i Alanya og hvad er det der får dig til at komme tilbage igen og igen?

“Alanya har det perfekte klima, lokalbefolkningen er venlige og vi har et netværk af danskere som vi har et godt sammenhold med. Mig og min familie besøger Alanya ca. 4 gange om året, gerne 3 uger i sommerferien, en uge i efterårsferien og småture når vi kan komme af sted fra den travle hverdag. Alanya har igennem årene budt på mange spændende oplevelser, jeg var blandt andet med til at opbygge Harry´s Pub for en håndfuld år siden.”

Din far Bjørn og dig, deler i kærligheden til Alanya?

“Ja, det er bestemt en fælles kærlighed vi har til Alanya. Han har sin lejlighed og jeg har min villa, og når vi besøger Alanya samtidig så ses vi meget, og laver forskellige ting sammen. Vi lejer altid en bil hos Eurodan så vi kan komme rundt i Alanya og se lidt forskelligt”

Når du er i Alanya, hvad får du så tiden til at gå med?

“ I Alanya går tiden med afslapning. I Danmark spiller jeg rigtig mange jobs hver år, så når jeg er hernede så handler det om at slappe af. Vi kører ofte lidt rundt i byen og besøger vores bekendte, samt vi er ude at spise på vores faste steder i Alanya”

Jeres faste steder? Hvis man besøger Alanya for første gang, hvad er så Johnny Hansen guide til Alanya?

”Hvis man besøger Alanya for første gang, så skal man bestemt se Alanyas borg og ruinerne og man skal spise en frokost på Dim cay floden. Man skal naturligvis også se Alanya fra søsiden. Vi lejer altid en båd på havnen sammen med vores venner og nyder Alanya på havet. Når man har en båd for sig selv, så kan man selv bestemme tempoet og det er rigtig hyggeligt. Udover det så skal man naturligvis også ud at prøve nogle af de gode restauranter Alanya har. Vores favoritter er EV, Dinner og Le Grillé, og de steder kommer vi altid når vi er i Alanya.” Fortæller Johnny Hansen afslutningsvis.

Årets koncert med Johnny Hansen og hans country band blev arrangeret af Eurodan og Le Grillé. Succesen bliver gentaget igen i uge 38 2018.

[unitegallery Johnny_hansen_alanya]

GemGem

GemGem

GemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.