Nyt fra Alanya

JYSK åbner i Alanya

DETTE ER EN APRILSNAR!
JYSK sengetøjslager åbner i Alanya til september.

Det populære danske sengetøjslager åbner i det populære shopping center Alanyum i Cikcilli.

Alanya.Dk tog kontakt til JYSK, og i en mail skriver deres pressesekretær følgende om den kommende åbning i Alanya:

JYSK har længe arbejdet på at åbne butikker i Tyrkiet, og det lykkes nu for os. Vi har valgt at åbne i Alanya, fordi et stort antal skandinaverne har lejlighed i Alanya, og vi ved mange af dem efterspørge kvaliteter til deres udenlandske hjem, som de også bruger i deres hjemland.

ige overfor nordisk design, og hos JYSK kan de få det til rimelige priser.Vi forventer lige såvel at tyrkerne vil tage godt imod vores nye butik, da vi ved at lignende butikker er populære i Tyrkiet. Tyrkerne er meget modtagelige overfor nordisk design, og hos JYSK kan de få det til rimelige priser.

Flere jobs til Tyrkiet

Åbningen af JYSK i Alanya kommer til at skabe 20 nye fuldtidsstillinger, og går alt som forventet med JYSK i Alanya, vil koncernen åbne flere butikker rundt i Tyrkiet, i løbet af de næste par år, og dermed være med til at skabe mange flere arbejdspladser i Tyrkiet.

JYSKs butikker i hele verden

I dag er JYSK allerede repræsenteret med over 2.300 butikker i følgende 41 lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Holland, Slovakiet, Tyskland, Østrig, Schweiz, Island, Canada, Grønland, Færøerne, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Kosovo, Bulgarien, Kasakhstan, Rumænien, Frankrig, Storbritannien, Slovenien, Makedonien, Kroatien, Italien, Spanien, Bosnien-Hercegovina, Kina, Serbien, Armenien, Indonesien, Montenegro, Grækenland, Singapore, Albanien og Vietnam.
Koncernens årlige omsætning er på 21,9 milliarder. Væksten er stabil og kontrolleret, og medarbejderstaben er på næsten 20.000 mennesker.

 
Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.