NyhederNyt fra Alanya

Nyt kæmpe shopping center i Mahmutlar

[sociallocker id=3439][/sociallocker]Bebyggelsen af et nyt kæmpe shopping center i Mahmutlar er i gang sat.

Shopping centerets placering er lige ved siden af det populære lørdags marked i Mahmutlar, og det forventes færdigt indenfor et år.

I Alanya området bor der omkring 290,00 mennekser, hvoraf 1/3 af udlændige.

bd6cec42a3f1dc4cd6f909746ebf823b
3D tegningen af det nye shopping center i Mahmutlar

Ifølge den tyrkiske avis yenialanya vil det færdige shopping center være det største i Antalya området, og centeret kommer til at være 5 etager højt, med indgang fra både Barbaros Street og fra Ataturk Street. Dermed bliver centeret også en seriøs konkurrent til Alanyas andet shopping center Alanyum, som ligger tættere på Alanya centrum.

Inde i centeret vil der blive plads til mere en 90 butikker, 2 panorama elevator, restaurant område på taget, en biograf, et legeområde til børn, en skjøtbane og en bowlingbane, hvilket Alanya ikke har haft siden Universal Bowling lukkede sidste år.

Godt nyt for bolig ejere i Mahmutlar

Det nye shopping center er også godt nyt for bolig ejerene. Flere ejendomsmæglere i Mahmutlar forventer nemlig at bolig priserne vil stige efter centeret åbner, og at centeret vil være med til at skabe mere liv i Mahmutlar, som indenfor de sidste par år er vokset kraftigt og blandt andet har fået en Burger King og en Evzen møbel forretning.

Flere arbejdspladser i MahmutlarMahmutlar-mall-easyhome

Alanya kommune er også glad for byggeriet af det nye shopping center i Mahmutlar er gået i gang. Faktisk har centeret længe været planlagt, men pga. tekniske problemer har det ikke tidligere været muligt at påbegynde byggeriet af centeret.

Det nye shopping center kommer til at bringe mange nye arbejdspladser til byen, og det vil give et stort antal tyrkere mulighed for at få arbejde hele året rundt.

Hvornår shopping centeret i Mahmutlar præcis kan forventes færdigt, og hvilke butikker det kommer til at indeholde, vides endnu ikke.

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.