NyhederNyt fra AlanyaSeværdighederSponsoreret indlæg/reklame

På besøg i Day One Spa´s hamam

På Day One Resort hotellet finder du den lækre Day one spa.

En luksuriøs spa oplevelse i smukke moderne omgivelser i Cikiclli.

Vi har besøgt Day One Spaen, for at opleve deres lækre hamam på egen krop og nyde et par timer med rolig afslapning.

Dau One Spaen har haft ny management siden juni 2023 og vi besøger spaen med invitation fra dem. Nederst i artiklen kan du læse hvordan du kan booke tid i spaen samt hvilke pakker de tilbyder deres kunder.

En klassisk hamam i moderne omgivelser

Stilen på Day One er en kombination af skandinavisk og balinesisk stil. De rene trælinjer, rolige farver og store åbne rum giver følelsen af skandinavisk design, mens det store vandfald, musikken og udsmykningen giver en følelse af at være på den tropiske ø Bali.

Følelsen af at være på Bali forstærkes af at alt personalet i spaen alle kommer og er uddannet på Bali.

Starten på en god spa oplevelse

Ved ankomst vælger vi hvilken pakke vi ønsker, i dagen anledning vælger vi pakke 2, som består af sauna, dampbad, klassisk tyrkisk hamam med peeling og skumbad efterfulgt af 60 minutters fuld kropsmassage.

Mænd og kvinder klæder om i hvert deres omklædningsrum. I omklædningsrummet er der store skabe man kan låse sine ting indeni, brusekabiner og toilet. Personalet udleverer et stof håndklæde og engangsbadetøfler og man skal som det eneste selv huske at medbringe badetøj.

Turen i hamam

Oplevelsen starter med en tur i saunaen, som er for enden af spaen. Ved siden af saunaen er dampbadet og man kan gå mellem sauna og dampbad indtil man skal ind til sit tyrkisk bad.

Det tyrkiske bad er klassisk udsmykket som de traditionelle tyrkiske bade med en stor marmorplade med vandhaner langs væggen og en stor rum kuppel over hele rummet.

Marmorpladen er opvarmet. Behandlingen starter med en peeling skrub, som fjerner alle de døde hudceller, som er blevet løsnet mens mad sad i saunaen.

Efterfølgende bliver man dækker af et stort lag hvidt sæbeskum, som massagers ind i huden. Behandlingen afsluttes med en afvaskning og man kan mærke hvor blød og ren en hud er blevet.

Man ledes derefter hen til afslapningsrummet, som består af små indvielse pergolas dækket med lyst stof. Her får man serveret et koldt glas vand. Der er også brusekabiner og en lang svimmingpool i afslapningsområdet, som man kan benytte sig af.

Når roen er faldet over en, kommer det søde personale og leder en ind i massageafdelingen. I vores pakke er spaoplevelsen inklusiv 60 minutters fuld kropsmassage. En fortryllende skøn massage, hvor det er tydeligt at mærke at pigerne er meget professionelle og godt uddannet i deres fag.

Day One spa sælger også forskellige former for massage uden hamamprogrammet, så ønsker man at nyde en god massage på sin ferie, har Day One spa alt fra Sports massage til Shiatsi massage fordelt på 60, 90 eller 120 minutter.

Efter massagen forlader pigerne massagerummet og vi nyder et roligt øjeblik med den rolige musik inden det igen er tid til at klæde om.

Day One Spa hamam og massage programmer

På billederne nedenfor kan du se de aktuelle priser og services som man kan købe.

Praktisk information om Day One Spa

Telefon: +90 (535) 975 9272

Hjemmeside: www.dayoneresort.com

Instagram: dayonespa

Åbningstider: Vinter fra 09.00 – 19.00 – Sommer fra 09.00 – 22.00

Origin adresse: Cumhuriyet, Ahmet Tokuş Blv. No:100, 07425 Alanya/Antalya

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Turkisk bad i Alanya
  • Bedste hamam i Alanya
  • Bedste tyrkiske bad i Alanya
  • Day One Resort
  • Day One spa

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.