DecemberFebruarJanuarMartsNyt fra AlanyaSeværdigheder

På ski i Tyrkiet: Davraz Ski resort

Skiferie er måske ikke det første du tænker på, når du tænker på Tyrkiet.

Men det faktisk muligt at stå på ski på mere end 11 forskellige ski resorter i Tyrkiet.

Under 4 timer fra Alanya ligger Davraz Ski resort, tæt på byen Isparta, som om sommeren er kendt for sine lavendel og risen marker.

Davraz ski Resort i Isparta er det mest populære skiområdet blandt de lokale i Alanya. Til skiløb og snowboarding er der 8 km pister til rådighed i Davraz og stedet er kendt som en god destination til begyndere. Området ligger i højderne 1.650 og 2.150 m.

Leje af udstyr ved Davraz Ski resort

Du kan leje alt skiudstyret. Det er billigste at leje udstyret ved de små telt butikker i den (meget) lille landsby Çobanisa Köyü. Du kan også leje udstyret oppe ved siden af skilifterne, men her er prisen en smule højere.

I 2021 lå prisen for 1 dags leje af skiudstyr fra en af telt butikkerne i Çobanisa Köyü på 120 tl pr dag.

Se hele budgettet for hvad en skiferie i Davraz koster på Tea´s rejseblogs indlæg Så billig er en skiferie i Tyrkiet eller se Two Cultures youtube video om budget for en skiferie i Tyrkiet.

Skiferie i Tyrkiet, Tyrkiet skiferie, Skiresort i Tyrkiet, Stå på ski i Tyrkiet, Davraz skiresort, Ispaeta Tyrkiet, Sner det i Tyrkiet
En dag på stranden og en dag på ski

Skisæsonen i Tyrkiet strækker sig fra november til marts. Hele året rundt, på de varmeste dage, er det muligt at sole sig i Alanya. Som fastboende ser vi hvert år turister sole sig på stranden i både februar og marts måned.

Det betyder at man som turist i Alanya teknisk set kan sole sig på stranden i Alanya og næste dag stå på ski i Isparta. Ikke mange andre ski destinationer i verden kan pralle med så små afstande mellem sneklædte bjerge og Middelhavs strande.

Læs også >> Guide: 10 Gode råd til Road trip in Tyrkiet

Vores tur til Davraz ski Resort i Tyrkiet

I marts 2021 tog vi (redaktionen fra Alanya.Dk) på skiferie med Adam fra England og Nikita fra Indonesien. På turen lavede Tea denne video om turen, hvor du kan se alt fra leje af skiudstyr til de første forsøg på Snowboard.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Skiferie i Tyrkiet
  • Davraz ski resort
  • Stå på ski i Tyrkiet
  • Isparta i Tyrkiet
  • Rejseblog om Tyrkiet

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.