DecemberFebruarJanuarMartsNyt fra AlanyaSeværdigheder

På ski i Tyrkiet: Davraz Ski resort

Skiferie er måske ikke det første du tænker på, når du tænker på Tyrkiet.

Men det faktisk muligt at stå på ski på mere end 11 forskellige ski resorter i Tyrkiet.

Under 4 timer fra Alanya ligger Davraz Ski resort, tæt på byen Isparta, som om sommeren er kendt for sine lavendel marker.

Davraz ski Resort i Isparta er det mest populære skiområdet blandt de lokale i Alanya. Til skiløb og snowboarding er der 8 km pister til rådighed i Davraz og stedet er kendt som en god destination til begyndere. Området ligger i højderne 1.650 og 2.150 m.

Leje af udstyr ved Davraz Ski resort

Du kan leje alt skiudstyret. Det er billigste at leje udstyret ved de små telt butikker i den (meget) lille landsby Çobanisa Köyü. Du kan også leje udstyret oppe ved siden af skilifterne, men her er prisen en smule højere.

I 2021 lå prisen for 1 dags leje af skiudstyr fra en af telt butikkerne i Çobanisa Köyü på 120 tl pr dag.

Skiferie i Tyrkiet, Tyrkiet skiferie, Skiresort i Tyrkiet, Stå på ski i Tyrkiet, Davraz skiresort, Ispaeta Tyrkiet, Sner det i Tyrkiet

En dag på stranden og en dag på ski

Skisæsonen i Tyrkiet strækker sig fra november til marts. Hele året rundt, på de varmeste dage, er det muligt at sole sig i Alanya. Som fastboende ser vi hvert år turister sole sig på stranden i både februar og marts måned.

Det betyder at man som turist i Alanya teknisk set kan sole sig på stranden i Alanya og næste dag stå på ski i Isparta. Ikke mange andre ski destinationer i verden kan pralle med så små afstande mellem sneklædte bjerge og Middelhavs strande.

Hvis du vil vide mere om Tyrkiets mange skisports steder og finde den som passer bedst til dit niveau, så gå på opdagelse i denne artikel.

Læs også >> Guide: 10 Gode råd til Road trip in Tyrkiet

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Skiferie i Tyrkiet
  • Davraz ski resort
  • Stå på ski i Tyrkiet
  • Isparta i Tyrkiet
  • Rejseblog om Tyrkiet

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.