Nyt fra Alanya

Palm Beach skifter adresse

Palm beach har længe været kendt som det danske koncertsted på cleopatra siden.

Men i år får stedet nyt koncept og adresse.

Den nye adresse bliver Damlatas strand nr. 1, helt op til Damlatas grotten og borgen.

Palm Beach har skåret ned på antallet af koncerter, det præcise antal vides endnu ikke.

Til alle Palm Beach fans kan vi berolige med, at white night stadig er med i det nye Palm Beach.

 

Palm Beach er selv kommet med følgende udmelding på Palm Beachs Facebook:

Spekulationerne har været mange, da der er gået længere tid end normalt med at få meldt sommerens koncerter ud. Palm Beach, der er kendt for de store koncerter med danske artister, har valgt ikke at forlænge lejeaftalen, med ejeren af stedet der tidligere har huset Palm Beach..

Vi har drevet stedet i 7 år, og kontrakten skulle derfor fornyes. Ejeren døde desværre i sommer, og det har efterfølgende vist sig umuligt, at få en fornuftig aftale på plads med enken. Hun forlangte helt urimeligt det dobbelte i husleje af hvad vi betalte før.

Vi har haft rigtig mange gæster til vore koncerter, men har ikke haft så mange gæster på stranden i det daglige, da afstanden for mange har været for lang. Derfor besluttede vi os for at undersøge muligheden for at flytte Palm Beach tættere på centrum, så der også på hverdagene er mange mennesker der kan nyde godt af vort koncept.

Efter at have undersøgt mulighederne grundigt, er vi derfor rigtig glade for at kunne offentliggøre, at Palm Beach flytter til Damlatas Kleopatra restauranten der råder over det store strandområde ved strand nr. 1, helt op mod borgklippen. Det vil for langt de fleste være væsentlig lettere at komme til og fra den nye placering.

Damlatas Kleopatra restauranten skifter allerede i den kommende uge navn til Palm Beach, så fremover bliver Palm Beach nærmeste nabo til indgangen til drypstenshulerne.

En placering så tæt på centrum havde vi ikke turdet håbe på, og da faciliteterne tilmed er bedre, er vi sikre på at vore kunder bliver rigtig glade for det nye Palm Beach.
Også i sommer vil der blive en perlerække af kendte danske artister på det nye sted. Årets største fest White Night finder sted tirsdag den 7. juli, og dette års optrædende bliver offentliggjort i morgen. Flere navne følger de kommende uger.

Dermed kan glade feriegæster fortsat se frem til gode koncert oplevelser når de gæster Alanya denne sommer.

Vil du besøge Damlatas stranden, kan du også læse disse artikler

Alanyas strande

Fritgående skildpadder på Damlatas

Grotten ved Damlatas

Bådtur i Alanya

 Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.