NyhederNyt fra AlanyaShopping i Alanya

Nyt stort shopping center i Konakli

I April åbner et nyt stort shopping center i Konakli.

Centeret kommer til at hedde Megamall og bliver i 2 etager.

Alanya.Dk fik en eksklusiv guidet tur i det nye megamall shopping center, som åbner den 26 April 2015.

Det nye store shoppingcenter i Konakli bliver i 2 etager og bliver fyldt med butikker, der udelukkende har originale mærker. Megamall tager dermed kampen op med Alanya kopi-shopping.

Centeret kommer til at indeholder mærker som Champion Italy, Versace, Roberto Cavalli, Gizia, Koton, LC waikiki, Adidas, Tommy Hilfinger, Nike, McDonald.

Økonomi og byggeri.

Byggeriet startede den 15/12-14 og skal stå færdig den 26/4-15. På rekordtid har det lykkes teamet bag Megamall at formere det gamle bazar-center til et nyt moderne shoppingcenter.

Millioner er investeret i projektet. Huslejen for de næste 10 år er et 2-cifret million beløb og renovering af centret har koster godt 2 millioner TL.

Arrangeret turer eller bussen til Konakli

Megamall har allerede lavet aftaler med flere rejseselskaber, der tilbyder shopping center turer til Megamall. Har du lyst til selv at besøge shopping centeret, kan du tage Konakli bussen nr. 50 fra Alanya. Bussen kører lige til døren.

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.