Nyt fra Alanya

Ny skandinavisk restaurant Chef Henrik

I den gamle bazar er en ny skandinavisk restaurant ved navnet Chef Henrik åbnet.

Chef Henrik restauranten ligger i perfekte omgiveler på 1 sal over Safir Jewellery i Alanya centrum.
Den 18 Maj 2015 åbnede den nye skandinaviske restaurant Chef Henrik.

Chef Henrik og hans danske familie har formået at lave en smuk lille restaurant med udsigt over bazar område midt i Alanyas centrum.

Familien har haft lejlighed i Alanya i 9 år, og efter mange jobtilbud på diverse restauranter i Alanya, besluttede Henrik til sidst at det var på tide at prøve kræfter med sin egen restaurant i Alanya, og flyttede derfor tidligere i år herned.

Kokken Henrik, som også ligger navn til restauranten Chef Henrik, har selv opbygget menukortet og står selv for at lave alle retterne. På menukortet er der forskellige forretter, supper og hovedretter, hvor man selv vælger, hvilket tilbehør man ønsker til sit kød, f.eks rødvins sovs og bagekartofler. Menukort konceptet adskiller sig derfor betydeligt fra andre menukorts i Alanya.

Henrik laver også ægte dansk smørrebrød til mellem 10-15 TL, men gør opmærksom at største delen er uden svinekød, da det er meget dyrt i Tyrkiet.

Restauranten har familien også selv opbygget fra et gammel showroom til en flot og lys restaurant med smuk udsigt over byen.

Chef Henriks danske baggrund

Kokken Henrik har gennemårene eget forskellige restauranter på Sjælland og tidligere også lavet mad til den danske dronning. Desværre vil Henrik ikke ud med nogle gode historier om Hendes Majestæt, eller hvad hun spiser.

Henrik og hans familie, bestående af hans partner Gitte og parrets søn Mathias, ser alle sammen frem til deres nye eventyr, under varmere himmelstrøg. Henrik selv har kørt alle køkken maskinerne til Alanya fra Danmark, for at sikre sig at have maskiner i bedst mulig kvalitet.

Vil du gerne nyde en aften på byens nye skandinaviske restaurant så bestil bord på 0090 544 977 97 07eller besøg deres Facebook her 

Chef Henrik tager også gerne ud og laver cartering til private arrangementer.

[unitegallery ChefHenrik]

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.