Restaurantanmeldelse: Pura Vida – God stil, alletiders mad

Pura Vida er på ingen tid blevet en af Alanyas mest populære restauranter i Mahmutlar

Ejerne af Pure Vida, det danske par Dorthe og Flemming Ølgaard, som åbnede restauranten i marts 2017, sammen med deres tyrkiske partner Kaya Catak.

Dorthe og Flemming Ølgaard har holdt ferie i Mahmutlar gennem de sidste 12 år.

Dorthe: ”Vi har altid sagt til hinanden, at vi godt kunne tænke os at åbne en restaurant her i byen. Pludselig blev dette sted ledigt og vi besluttede os for at gøre det.”

Vi har indgået et reklame samarbejde med Restaurant Pura Vida og vil i denne artikel fortælle jer om restaurantens mad og drikkevare.

Stemningsfyldt besøg på Pura Vida

Vi besøgte Pura Vida på en hverdagsaften. Langsomt blev restauranten fyldt op med mennesker af forskellig nationalitet. Pura Vida tilbyder alt hvad du har brug for, for at have en skøn aften ude: god atmosfære og lækker mad. Restauranten ligger i en af Alanyas populære byer Mahmutlar og er absolut et besøg værd.

Fordi størstedelen af kunderne er stamgæster, anerkender ejerne vigtigheden af at tilbyde noget nyt på menukortet med jævne mellem og i hele tiden at servere noget, som man ikke ser andre steder i Alanya.

Vi hos Alanya.Dk starter vores middagsoplevelse med forretten; Pura Vida Starter (Røget laks). Det var tydeligt at kokken havde givet sig tid til at anrette forretten, så den så smuk ud.

Sammen med vores forret fik vi også et glas Chardonnay hvidvin fra vingården Kavaklıdere Egeo, som ligger tæt på Ankara. Den friske hvidvin gik perfekt sammen med den røget laks.

Til hovedret tog vi imod anbefalingen fra ejerne. Stedet er kendt for deres gode steaks. Pura Vida Special, som er en lækker steak der serveres med dagens kartofler, hvidløgssmør og sæsonens grøntsager.

Sammen med den får en anden af stedet specialiteter; Chicken A´la Pura Vida, som består af en halv ananas fyldt med kylling, ris, grøntsager og karry. Det ser lige så vidunderligt ud, som det smager.

Live musik og højt humør

Pura vida tilbyder ikke kun lækker mad og god service. De har også live musik med fantastiske bands.

Om onsdagen er med skønne Gerry og hendes ligeså skønne band. Fredag kommer Karen Kar og karaoke, hvor du selv har mulighed for at gribe mikrofonen.

Om søndagen er det Salt Band, som er nye i Alanya, men kendt andre byer og fantastisk dygtige!

Den store restaurant giver også mulighed for en dans, for dem som ønsker at røre sig lidt efter maden.

Pura Vida Alanya, Pura Vida restaurant, Restaurant Pura vida, Restaurant i Mahmutlar, Mahmutlar restaurant, Alanya restaurant anmeldelse, bedste spisesteder i Alanya, Pura Vida Beach
Praktisk information om restauranten:

Telefon: +90 535 324 56 96

Facebook: Pura Vida

Instagram: pura_vida_mahmutlar

Adresse: Mahmutlar, Barbaros Cd. No:189, 07460 Alanya/Antalya, Tyrkiet

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Denne artikel omhandler:

  • Restauranter i Mahmutlar
  • Mahmutlar Restaurant
  • Alanya restaurant
  • Alanya restauranter
  • Mahmutlar Restaurant

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.