Aktiviteter til vinterferien i Alanya 2022

Så kom der endelig hul på rejseindustrien

Og rigtig mange danskere skal til Alanya for at nyde solen i vinterferien.

Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til vinterferien i Alanya, som både børnefamilier, par og singler kan få glæde af.

Er man heldig, så er der mulighed for at ligge på stranden i uge 7, men som udgangspunkt bør man ikke rejse på vinterferie til Alanya, for at ligge på stranden. Lige nu siger vejrudsigten 16-18 grader om dagen i uge 7 2022.

Heldigvis har vi aldrig lagt skjul på, at der er så meget andet man kan lave i Alanya, end blot at ligge på stranden.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Aktiviteter i vinterferien i Alanya 2022

alanya valentinesdag, valentinesdag alanya, en vie beach, Vinterferie Alanya

Valentines dag på En Vie Beach

Vinterferien og Valentines dag er begge i uge 7. Mandag den 14 Februar fejres Valentines dag verden over og det gør den også på En Vie Beach, hvor de har sammensat en lækker Valentines dags menu til 450 tl. Det er en 3 retter-menu som bliver serveret sammen med live DJ optræden i restauranten.

Book bord til Valentines dag på En Vie Beach her.

Mollys pub, mollys pub alanya, alanya mollys pub, danske sammenkomster i Alanya, vinterferien i Alanya

Molly’s på Mitos

Hver fredag mødes både danske fastboende og turister Mitos app & hotel i Oba, som er der hvor Mollys pub holder til. Festlighederne er i restauranten som ligger ud til gaden.

Her er der mulighed for at møde andre danskere, få lidt godt til ganen og spille “søm”. Mollys Pub starter kl 18.30. Se adressen på google maps her.

sharonfrugt alanya, eksotiske frugter alanya, alanya eksotiske frugter, tyrkiet eksotiske frugter, kaki alanya, tyrkiet kaki frugt, tyrkiet sharonfrugt, alanyas bazar, frugt fra tyrkiet, alanya om vinteren, kaki frugter, kaki frugt

Gå på opdagelse i frugt og grønt bazaren

Hver dag er der frugt og grøn bazar forskellige steder i Alanya. Se et bykort over, hvor der er bazar hvilke dage her.

Det er gratis at kigge på bazaren men det er sjældent det er nok at kigge, når man ser alle de friske frugter og grønt som man kan få på markederne. På de fleste markeder er der også en del med tøj, sko og tasker. Man prutter ikke om prisen på frugt og grønt men på tøj og andet tilbehør er det helt almindeligt at gå i bud-krig med sælgeren.

Hvis du vil vide mere om hvad der er på bazar i denne måned, så se vores oversigt for Februar her.

Champagne lucnh, En Vie Beach, Hotel En Vie Beach, Restaurant En Vie Beach, Champagne frokost Alanya, Champagne lunch Alanya

Champagne Lunch på En Vie Beach

Den 17 februar holder En Vie beach Champagne Lunch til ære for de mange danskere der er på vinterferie i Alanya. Denne Champagne Lunch starter kl 13.00 og koster 275 tl. Husk at booke bord, hvis du vil være sikker på et bord med udsigt.

Læs mere om Champagne Lunch på En Vie Beach her.

Bowling i Alanya, Alanya bowling, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, Delfin bowling

Delfin bowling and game center

Elsker du at bowle? Eller elsker du bare at vinde over din familie og venner i bowling?

I Oba ligger Delfin bowling and game center, som har 4 bowling baner, Airhockey, Pool, Bordfodbold, massagestole og meget mere.

Hos Delfin Bowling betaler man pr. spil, ikke pr. time. I 2021 var prisen 15 tl for 1 spil og 25 tl for 2 spil, men med de nylige prisstigninger på alle markeder, skal man nok forvente er prisen pr. spil er højere nu.

Se Delfin Bowling på google maps her.

Sapadere, sapadere vandfaldet, sapadere alanya, tur til sapadere, hvor ligger sapadere, rute til sapadere, vandfald, vandfald alanya, oplevelser i alanya, j.o.dreams, al homeservice, alt om alanya, guide til alanya, alanya 2015, palm beach, ferie i alanya, billig ferie, sapadere tur, sapadere pris, sapadere jeep safari.

Tag på tur til Sapadere springvandet

Hvis man gerne vil lidt ud af Alanya og opleve noget, så kan vi varmt anbefale at tage en tur til Sapadere vandfaldet. Sapadere er en oplagt endagsudflugt, hvad enten I gør det i egen bil, lejer en taxi for dagen eller tager med et tur selskab.

Du kan læse mere om Sapadere vandfaldet her og se vores video derfra her.

En tur i Tyrkisk bad

Lige meget hvordan vejret er i uge 7, så kan en god omgang forkælelse altid bruges.

Tyrkisk bad, også kendt som hamam er en oplevelse alle kan nyde, hvad enten man er en familie, par eller single. Når man besøger et tyrkisk bad er forløbet oftest: Sauna, peeling, skummassage, og derefter massage.

Behandlingerne varierer fra sted til sted. Vi anbefaler følgende tyrkiske bade i Alanya: Zenn Spa i Cikcilli, Aqua Sanita Spa i Oba og Bella Donna Life (kvinde hamam)

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim Cave

Dim Cave er en drypstensgrotte oppe i Alanyas bjerge.

Grotten har været åben for turister siden 1999, og der er en gangsti hele vejen igennem grotten.

I grotten sidder der ofte en ændre tyrkisk mand og spiller føjte, hvilket giver en hyggelig og meget unik stemning i grotten. Temperaturen i grotten er stabil hele året. Inde i grotten er der 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % hele året.

Læs mere om Dim cave her.

På udkig efter flere spændende oplevelser i Alanya?

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Vinterferie i Alanya
  • Alanya vinterferie
  • Alanya om vinteråret
  • Alanya i uge 7
  • Seværdigheder i Alanya
  • Gratis oplevelser i Alanya
  • Gratis seværdigheder i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.