BørnefamilierNyhederNyt fra AlanyaSeværdigheder

Aktiviteter til vinterferien i Alanya 2024

Vinterferien står for døren

Og rigtig mange danskere skal til Alanya for at nyde solen i vinterferien.

Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til vinterferien i Alanya, som både børnefamilier, par og singler kan få glæde af.

Er man heldig, så er der mulighed for at ligge lidt på stranden i uge 7, men som udgangspunkt bør man ikke rejse på vinterferie til Alanya, for at ligge på stranden, da der kan være koldt i Alanya på denne tid af året. Lige nu siger vejrudsigten 11-17 grader om dagen i uge 7 2024.

Heldigvis har vi aldrig lagt skjul på, at der er så meget andet man kan lave i Alanya, end blot at ligge på stranden.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Aktiviteter i vinterferien i Alanya 2024

Jordbær, tyrkiske jordbær, Tyrkisk parlør, dansk tyrkisk parlør, tyrkiske frugter, frugt parlør, grøntsags parlør, marked i Alanya, bazar
Er man heldig kan man finde lækre jordbær i vinterferien i Alanya

Gå på opdagelse i frugt og grønt bazaren

Hver dag er der frugt og grøn bazar forskellige steder i Alanya. Se et bykort over, hvor der er bazar hvilke dage her.

Det er gratis at kigge på bazaren men det er sjældent det er nok at kigge, når man ser alle de friske frugter og grønt som man kan få på markederne. På de fleste markeder er der også en del med tøj, sko og tasker. Man prutter ikke om prisen på frugt og grønt men på tøj og andet tilbehør er det helt almindeligt at gå i bud-krig med sælgeren.

Hvis du vil vide mere om hvad der er på bazar i denne måned, så se vores oversigt for Februar her.

alanyum, seværdigheder i alanya, alanyum shopping center, shopping center alanya, alanya alanyum, alanyum alanya, shopping center i Alanya, hvor kan man shoppe i Alanya, Biograf i Alanya, Alanya biograf, Alanya sinema, alanya biograf, biograf alanya, Alanyum biograf, biograf i Alanya, vinterferie i Alanya, regnvejr i Alanya
Sådan ser indgangen til biografen i Alanyum ud.

Gå i biografen

Der er både englesk talende og tyrkiske film i biografen. Det er som regel de helt store Hollywood film der er på engelsk som vises i de tyrkiske biografer med engelsk tale og tyrkiske undertekster.

I Alanya er det super billigt at gå i biografen.På ugedage koster det 120 tl (27,50 DKK) og i weekenden koster det 130 tl (30 DKK) pr person for en billet.

Der er en biograf i Alanyum (se hjemmesiden her). Perfekt aktivitet til en regnvejrsdag i Alanya.

Bowling i Alanya, Alanya bowling, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, Delfin bowling
Bowling er også billigt i Alanya sammenlignet med Danmark.

Delfin bowling and game center

Elsker du at bowle? Eller elsker du bare at vinde over din familie og venner i bowling?

I Oba ligger Delfin bowling and game center, som har 4 bowling baner, Airhockey, Pool, Bordfodbold, massagestole og meget mere. Hos Delfin Bowling betaler man pr. spil, ikke pr. time.

Se Delfin Bowling på google maps her.

Sapadere, sapadere vandfaldet, sapadere alanya, tur til sapadere, hvor ligger sapadere, rute til sapadere, vandfald, vandfald alanya, oplevelser i alanya, j.o.dreams, al homeservice, alt om alanya, guide til alanya, alanya 2015, palm beach, ferie i alanya, billig ferie, sapadere tur, sapadere pris, sapadere jeep safari.
Sapadere vandfaldet er en smuk seværdigehd hele året rundt, men om vinteren er det mere vand i vandfaldet.

Tag på tur til Sapadere springvandet

Hvis man gerne vil lidt ud af Alanya og opleve noget, så kan vi varmt anbefale at tage en tur til Sapadere vandfaldet. Sapadere er en oplagt endagsudflugt, hvad enten I gør det i egen bil, lejer en taxi for dagen eller tager med et tur selskab.

Du kan læse mere om Sapadere vandfaldet her, hvor der også er links til turer og se vores video derfra her.

En tur i tyrkisk bad kan både gøres som familie, par eller alene.

En tur i Tyrkisk bad

Lige meget hvordan vejret er i uge 7, så kan en god omgang forkælelse altid bruges.

Tyrkisk bad, også kendt som hamam er en oplevelse alle kan nyde, hvad enten man er en familie, par eller single. Når man besøger et tyrkisk bad er forløbet oftest: Sauna, peeling, skummassage, og derefter massage.

Behandlingerne varierer fra sted til sted. Vi anbefaler følgende tyrkiske bade i Alanya: Zenn Spa i Cikcilli eller den nye åbnede Day One Spa.

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim Cave

Dim Cave er en drypstensgrotte oppe i Alanyas bjerge.

Grotten har været åben for turister siden 1999, og der er en gangsti hele vejen igennem grotten.

I grotten sidder der ofte en ændre tyrkisk mand og spiller føjte, hvilket giver en hyggelig og meget unik stemning i grotten. Temperaturen i grotten er stabil hele året. Inde i grotten er der 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % hele året.

Læs mere om Dim cave her.
 

På udkig efter flere spændende oplevelser i Alanya?

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Vinterferie i Alanya
  • Alanya vinterferie
  • Alanya om vinteråret
  • Alanya i uge 7
  • Seværdigheder i Alanya
  • Gratis oplevelser i Alanya
  • Gratis seværdigheder i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.