DecemberFestivallerNyhederNyt fra Alanya

9 & 10 december: Julemarked 2023 i Alanya

I den anden weekend i december afholdes Alanyas julemarked 2023.

Alanyas julemarked afholdes i samarbejde med Alanya kommune og Alanya´s udlændinge komité, som Alanya.Dk er dansk repræsentant for.

Julemarkedet, som siden 2020 officielt har heddet “Nytårsmarked”, bliver afholdt D. 9 & 10 december 2023 på havnen. For at undgå forvirring fortsætter Alanya.dk med at kalde det for julemarkedet i vores artikler.

Det er fjerde gang at julemarkedet i Alanya bliver afholdt over to dage. Første gang var i 2019 også igen i 2021og 2022. Julemarkedet i 2020 var aflyst.

Julemarkedet bliver igen afholdt anden weekend i december, på trods af at det er sidste år lå i den tredje weekend i december.

julemarked 2023, julemarked i Alanya, festivaler i Alanya, alanya i december, nytårsmarked alanya, Alanya yeni yil Pazar, New year bazaar Alanya, alanya julemarked 2023, alanya oplevelser, fakta om alanya, alanya noelbazar 2023, alanya Christmas Market 2023,

Julemarked 2023 program

Julemarkedet er åben den 9. december fra kl 10.00 til kl 24.00 og den 10. december fra kl 10.00 til 24.00. På markedet finder du forskellige Alanys restauranter og butikker samt forskellige organisationer i Alanya opstiller boder og sælger alt fra kager til hot dogs.

På den store scene er der løbende koncerter og de optrædende, som bidrager med hyggelig stemning på markedet.

Den 9. december kl 19.00 er der koncert med Ezgi Ayçe og den 10. december kl 19.00 er der koncert med Nebi Birgi.

Pengene fra julemarkedet går som altid til at forbedre forholdene for de handicappede i Alanya.

Julemarked i Alanya 2022, Alanya julemarked, Alanya nytårsmarked, seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, jul i Tyrkiet, julemarked i Tyrkiet, festivaller i Alanya
Alanya.Dks Tea Tougaard var sidste år at finde ved den norske bod, da der ikke er en dansk.

Alanya´s stemningsfylde julemarked

Traditionen med et marked i december bliver i år 13. gang og de sidste mange år er markedet blevet mere og mere populært. I 2018 var der 60 boder mens man i 2019 havde udvidet til 100 boder og forlænget med endnu en dag. De to dage var en stor succes, så det er nu blevet en fast tradition.

I 2022 slog julemarked endnu engang rekord med antallet af besøgende. På julemarkedet bliver der solgt julepynt, julekager,delikatesser, blomster, håndlavet smykker og traditionelt tyrkisk mad.

julemarked 2019, alanya julemarked 2019, julemarked i alanya, alanya noel bazar,

Julemarkedet fik nyt navn i 2020

Alanya kommune navigere til dagligt med en muslimsk lokal befolkning og et stort antal tilflyttere, som har forskellige religioner og traditioner.

I Januar 2020 fortalte Hüseyin fra Alanyas kommune til Alanya.Dk at de har erfaret, at dele af Alanyas lokal befolkning ikke besøger julemarkedet, da de ikke føler sig velkommen på markedet, eftersom de ikke fejre jul.

Derfor havde kommunen i 2020 besluttet sig med at ændre navnet til New Year Fair (Nytårsmarkedet), så alle, uafhængig af religion og traditioner, kan føle sig velkommen på julemarkedet i Alanya.

Læs også: Gratis kravlenisser – print dem her!

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Alanya 2023 julemarked
  • Begivenheder i Alanya
  • Nytårsmarked i Alanya
  • Festivaler i Alanya
  • Julemarked i Alanya
  • Alanya nytårsmarked
  • Alanya festivaler
  • Julemarked 2023 i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.