COVID-19NyhederNyt fra Alanya

Alanya´s borgmester smittet med COVID-19

Ledere over hele verden, inklusiv danske politikere, har gang på gang sagt, at Covid-19 virussen er ligeglad med din sociale status, religion, køn, race osv.

For et par dage siden blev Alanya´s borgmester Adem Murat Yücels far testet positiv for Corona virus og nu er det også kommet frem at Adem Murat Yücel selv er blevet testet positiv.

På Borgmester Adam Murats Yücels facebook side, som følges af over 51.000, skrev han følgende besked på tyrkisk;

Kære landsmænd.

Efter undersøgelserne var mit # Covid19 testresultat positivt. Jeg er isoleret på hospitalet for kontrol. Jeg er i god stand lige nu. Coronavirus tager ikke sig af mennesker. Følg venligst reglerne for maske, hygiejne og social afstand! Håber at mødes igen i sunde dage, forblive sunde …

Borgmesteren har siden begyndelsen båret maske i det offentlige rum og været med til at sikre, at der er håndsprit på rigtig mange offentlige steder i Alanya. Men da borgmesteren med meget stor sandsynlighed er blevet smittet i hans privatliv/hans far, har rammerne for spredningen af virussen nok været mere frie.

Læs også: Alt om de nye regler: 65+ får nu mere frihed.

Alanya kommune er blevet lukket

Efter borgmesterens COVID-19 test viste positiv, er Alanya´s kommune blevet lukket ned. Borgmesteren har kontor i kommune bygningen i Alanya centrum og han har derfor potentielt have udsat offentlige ansatte for virussen.

Gazipasa´s Borgmester også i karantæne

Gazipasa´s borgmester Mehmet Ali Yılmaz er også kommet i 14 dages karantæne fordi han har været sammen med Alanyas borgmester.

kunst udstilling alanya, alanya kunst udstilling,
Alanyas borgmester Adem Murat Yücel fra åbningen af den internationale kunstudstilling i 2017.

Borgmesteren møder stor støtte

Alanya´s borgmester Adem Murat Yücel er utrolig velset i både Alanya og Tyrkiet. Borgmester Adem Murat Yücel er fra partiet MHPD.

D. 31 marts 2019 blev han genvalgt som borgmester i Alanya, til endnu en periode på 5 år og i 2017 han kåret som Tyrkiets bedste borgmester, blandt for hans fornuftige og brugbare inverteringer i Alanya.

På de sociale medier har borgmesteren modtaget tusindvis af beskeder, fra borgere som ønsker borgmesteren god bedring.

Læs også: Sådan får du en HES code (hvad det er)

Borgmestervalg alanya, alanya borgmestervalg, alanya valg, alanyas borgmester, lokalpolitik alanya, lokalpolitik tyrkiet,k tyrkiet lokalpolitik, alanya guide, nyheder fra Alanya, alanya nyheder
Borgmesteren og borgere til julemarkedet 2018.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Alanyas borgmester Adem Murat Yücel
  • Coronavirus Alanya
  • Adem Murat Yücel
  • Covid-19 Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.