BørnefamilierSeværdigheder

Seværdighed: Bådtur i Alanya

I Alanya er der bådture for enhver smag.

En bådtur kan fås både som heldagstur og som solnedgangs turer samt festbådsture.

Man kan vælge mellem festbåde med skumfest, underholdning og musik eller bådture med ro og stilhed til at nyde de naturskønne omgivelser.

Sådan finder du en bådtur i Alanya

På havnen i Alanya er der en stor samling af skibe, som hver dag sejler turister ud. De fleste turer tilbyder gratis frokost og fri vand og sodavand ombord på turen. Der sælges som regel øl og is på turen. Dette er sjældent med i prisen.

De fleste turer starter om morgen, så det er en god ide at købe turen dagen før. Man kan f.eks købe sin bådtur direkte ved bådene på havnen.

Hvis du gerne vil købe bådturen før du kommer til Alanya, eller ikke ønsker skulle prutte om prisen med tursælgerne på havnen, kan du også finde turene online med faste priser. På getyourguide (reklamelinks) kan du købe følgende turer, som koster mellem 100-250 kr pr. person:

Sådan forgår bådturene i Alanya

Dagen starter med afhentning på hotellet eller nær din bolig. Kl. ca.10.00 sejler skibene ud af havnen.

De mest almindelige bådtur sejler ud forbi det skønne hvide fyrtårn omkring bjerget, hvor borgen ligger, langs Kleopatra stranden og ud til lystbådehavnen for enden af Kleopatra strand. Her spises der frokost, som bliver lavet på båden af skibets personale. Som regel består frokosten af grillet kødboller og/eller kylling, salat og bulgur eller ris. Før og efter frokost er der mulighed for at svømme.

Efter frokost sejler nogle både længere ud, mens andre sejler tilbage mod stranden. Der vil være flere stop på turen, hvor der er mulighed for at svømme. Husk at medbringe solcreme og håndklæde og eventuelt drykkerbriller og badevinger.

Der er som nævnt tidligere forskel på både målgrupper. Nogle bådturer er for unge festglade turister, og disse både spiller høj musik på hele turen. Andre både er bedre egnet for børnefamilier og pensionister, og de spiller derfor ikke høj musik og løbende på turen fortæller, hvad man ser på turen.

De 3 sø grotter

På turen passere man forbi de 3 sø grotter; Pirat grotten, Kærlighedsgrotten og Fosfor grotten. Pirat grotten og Kærlighedsgrotten kan ses ind i klippen mens Fosfor grotten er en undervandsgrotte, som man på skimte igennem vandet fordi fosforet lyser. Læs mere om de 3 søgrotter her.

På nogle både vil personalet og de modige gæster springe i vandet og svømme over til Kærlighedsgrotten, som de efterfølgende kravler ind i og går på tværs af bjerget. Båden sejler videre og samler dem op på den anden side af bjerget hvor de endnu engang springer i vandet og kommer op på båden.

Afslutning på dagen

Bådturen slutter om eftermiddagen ved ankomst tilbage til havnen i Alanya. Derfra kan man f.eks går en tur ned og besøge Red Tower eller gå op i Den gamle Bazar og shoppe.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Bådtur i Alanya
  • Find en bådtur i Alanya
  • Alanya seværdigheder
  • Oplevelser i Alanya
  • Alanya´s historie
  • Kærlighedsgrotten
  • Pirat grotten
  • Fosfor grotten
  • Seværdigheder i Alanya

PIN IT!

seværdigheder i alanya, alanya seværdigheder, bådtur i Alanya, bådtur alanya, alanya bådtur, tur med båd alanya, brother five, alanya catamaran, catamaran alanya, familiebåd alanya, stille bådtur alanya, alanya stillebådtur, turistbåd i alanya, feriebåd alanya, båd tur alanya, alanya båd tur

GemGem

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.