NyhederNyt fra Alanya

Dennis Knudsen: Køb mine villaer i Alanya billigt!

Igennem de sidste 9 år er kendisfrisøren Dennis Knudsen kommet i Alanya.

Kort efter han besøgte byen for første gang købte han sin villa i Oasis club, derefter købte han en til og en til.

Den ene villa solgte han for flere år tilbage til Grevinde Alexander, mens han fortsat har ejet de 2 andre villaer.

Men nu vi Dennis Knudsen gerne sælge sine villaer i Oasis Club. Han vil gerne sælge, fordi han er igang med en større “oprydning” i sit liv, hvor han blandt andet også sælger sit hus i Danmark, samt lukker hans populære frisørsalon i København, som har 28 ansatte.

Alanya.Dk mødte Dennis Knudsen til en snak om boligsalg på det smukke hotel En Vie Beach.

“Jeg sælger mine villaer til højeste bud, og i fremtiden skal jeg bo på smukke hoteller i Alanya” griner Dennis mens vi spiser frokost. Under vores interview understreger Dennis Knudsen flere gange at han ikke sælger sine villaer, fordi han ikke holder af Alanya mere, for det gør han. Igennem 9 år har han elsket at komme i Alanya, hvor gode venskaber er skabt, og nye oplevelser oplevet.

“Jeg vil gerne have solgt mine villaer i Oasis Club inden første august, fordi jeg har en masse nye planer i mit liv. Jeg skal blandt andet til at style skuespillerne i den nye Lars Von Trier film også vil jeg gerne snart have børn” fortæller Dennis Knudsen.

fad78d5d-34ed-4eda-8f6e-faccbeeeb3bb
Dennis Knudsens villaer ligger med udsigt til poolen og Alanya.

Lige nu er der et bud på 1,3 millioner for villaerne inklusiv møbler. Begge villaer ligger ved siden af poolen og er 220 kvm store. Oprindelig var de sat til salg for 249.000 € men nu siger Dennis, at han tager imod bud på de smukke villaer. Dennis Knudsen beskriver selv området i Oasis Club som roligt, venligt og utroligt smukt. I Oasis Club bor kendisserne Johnny Madsen, Grevinde Alexandre og musikproducer Remee også.

Hvis du vil give et bud på Dennis Knudsens villaer

Hvis man ønsker at give et seriøst bud på villaerne, er man velkommen til at skrive en mail til Dennis på Dennis@dennisknudsen.dk

Hvis man gerne vil have en fremvisning i villaerne, kan man kontakte Oasis Real estate. Se deres hjemmeside her.

Dennis Knudsen: Skønne oplevelser i Alanya

Efter vores frokost rykker samtalen sig fra boligsalg til kærligheden til Alanya.

“Jeg elsker Alanya, og alt det man kan opleve her. Jeg er særligt vild med bådture. Igennem tiden har jeg været med både store og små både i Alanya, og ligemeget bådens størrelse, er en dag på vandet altid fantastisk” fortæller Dennis Knudsen.

Udover bådture, fortæller Dennis også at han holder af at gå i hamam og blive forkælet, ligge på stranden, samt at vandre i Alanya bjerge.

“Jeg nyder at vandre i bjergene og se, hvordan tyrkerne lever og bor. Der er stor kontrast derfra og til Hollywood, hvor jeg styler stjerne” afslutter Dennis Knudsen.

Tea-Tougaard-Dennis-knudsen

Læs mere om mødet med Dennis Knudsen på bloggen TeaTougaard.dk
Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.